Cine Suntem?


InstalMen este un magazin online ce apartine companiei Spin Com Exim SRL.

Spin Com-Exim are o experienta solida, de peste 20 ani, pe piata instalatiilor si echipamentelor electrice. Compania este un distribuitor multibrand, certificat ISO si IQ NET, care poate asigura capacitati de livrare extrem de mari datorita stocurilor alimentate permanent cu mii de produse. Produsele pe care le comercializam variaza de la cabluri si conductori, tablouri si sigurante si pana la becuri si instalatii de iluminat, echipamente si alte produse electrice utilizate in constructii si la amenajarea locuintelor.

Spin Com-Exim este unic importator in Romania al produselor sub marca SPIN, DeLight si ODOSUN

Producem aparataj, corpuri si surse de iluminat pentru diferite segmente de piata, precum: consumatori domestici, cladiri de birouri, sali de conferinta, fabrici si alte cladiri care necesita produse electrice si de iluminat , institutii din domeniul securitatii si arhitecti care dezvolta proiecte.

Toate produsele sunt conforme standardelor europene in vigoare, insotite de certificat de conformitate si garantie.


Gama variata si calitatea produselor pe care le comercializam ne-au adus in topul distribuitorilor de materiale electrice, devenind parteneri de incredere pentru sute de magazine de profil, firme de constructii si electricieni cu experienta.

Echipa noastra de vanzari este pregatita sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecarui tip de client si sa il asiste pe acesta in luarea celor mai bune decizii. Mai mult decat atat, clientii nostri vor beneficia de cel mai bun raport calitate pret, de o livrare rapida, precum si de servicii dupa vanzarea marfii.
Stim ca intr-o afacere partenerii fac diferenta, asa ca le putem oferi acestora servicii de motivare si chiar exclusivitate pe anumite piete.

SPIN COM-EXIM S.R.L.
Romania, Ilfov, Sos Bucuresti-Urziceni nr.204A
Romania, Bucuresti, Str. Caloian Judetul nr. 4 (sediu social)

CUI: RO 5969560
Nr. Registrul Comertului: J40/13546/1994
 
Email contact: mag@spincomexim.ro    

Program magazin:  
Luni-Vineri 09:00-17:00  / Weekend inchis