Menu
Your Cart

Aplice LED

Aplice LED la prețuri avantajoase de la Instalmen.ro

Aplicele LED sunt o soluție eficientă și elegantă pentru iluminatul interior și exterior. Acestea oferă o lumină puternică și uniformă, cu un consum redus de energie.

La Instalmen.ro găsești o gamă variată de aplice LED, de la modele clasice la cele moderne. Aplicele noastre sunt fabricate din materiale de calitate și sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni.

Aplicații pentru aplice LED

Aplicele LED pot fi folosite în orice încăpere din casă, de la living și dormitor la bucătărie și baie. Acestea sunt ideale pentru iluminarea zonelor de accent, cum ar fi tablouri, oglinzi sau șemineuri.

Aplicele LED pot fi folosite și pentru iluminatul exterior. Acestea sunt perfecte pentru iluminarea teraselor, balcoanelor și aleilor.

Caracteristici ale aplicelor LED

Aplicele LED au o serie de avantaje față de cele clasice:

  • Consum redus de energie: aplicele LED consumă până la 80% mai puțină energie decât cele clasice, ceea ce se traduce în economii semnificative la facturile de electricitate.
  • Durata de viață mai mare: aplicele LED au o durată de viață de până la 50.000 de ore, ceea ce înseamnă că nu trebuie să le înlocuiești prea des.
  • Lumină mai puternică și uniformă: aplicele LED oferă o lumină mai puternică și uniformă decât cele clasice, ceea ce le face ideale pentru iluminarea zonelor mari.

Cum să alegi o aplicație LED

Atunci când alegi o aplicație LED, trebuie să iei în considerare următorii factori:

  • Tipul de încăpere: aplică LED-urile pentru interior sunt diferite de cele pentru exterior. Aplicele pentru interior sunt disponibile în diferite culori și dimensiuni, în timp ce aplicele pentru exterior sunt proiectate pentru a rezista la condițiile meteorologice nefavorabile.
  • Culoare și temperatură a luminii: aplicele LED sunt disponibile în diferite culori și temperaturi ale luminii. Temperatura luminii este măsurată în grade Kelvin (K). Lumina caldă are o temperatură de culoare de 2700-3500 K, lumina neutră are o temperatură de culoare de 3500-4500 K, iar lumina rece are o temperatură de culoare de 4500-6500 K.
  • Putere: puterea unei aplică LED este măsurată în Wați. Puterea necesară depinde de dimensiunea și tipul încăperii pe care urmează să o iluminezi.
  • Grad de protecție: gradul de protecție al unei aplică LED este indicat prin simbolul IP. IP20 înseamnă că aplică LED-ul este protejată împotriva prafului și a stropilor de apă, IP44 înseamnă că aplică LED-ul este protejată împotriva stropilor de apă din orice direcție, iar IP65 înseamnă că aplică LED-ul este protejată împotriva stropilor de apă de înaltă presiune.

Aplica LED la prețuri avantajoase de la Instalmen.ro

La Instalmen.ro găsești aplice LED la prețuri avantajoase. Alege aplicul potrivit pentru nevoile tale și bucură-te de iluminatul perfect!

Lampa Led cu Senzor 3*R3 12Lm Lampa Led cu Senzor 3*R3 12Lm
in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 48 din 54 (2 pagini)