Menu
Your Cart

Sonerii

Cum alegi soneria electrica potrivita pentru tine ?

Cel mai bun lucru de facut este sa incepeti cu a invata elementele de baza. Odata ce intelegeti elementele de baza si stiti cum ar trebui sa functioneze o sonerie, veti putea lua o decizie educata cu privire la care este potrivita pentru si cum sa cumparati cea mai buna care se va potrivi in bugetul alocat.

Cum se stabileste compatibilitatea soneriei?

Va trebui sa cercetati daca soneria este compatibila cu casa. Aveti nevoie de o camera cu sonerie cu fir sau fara fir si este sistemul pe care va ganditi sa lucrati cu orice alt echipament de securitate la domiciliu pe care il aveti sau intentionati sa il obtineti.

Asadar, al doilea lucru pe care va trebui sa il luati in considerare inainte de a cumpara o camera pentru sonerie este compatibilitatea acelui sistem cu echipamentele existente de securitate si automatizare a locuintei, precum si ceea ce incercati sa realizati.

Ce sunt soneriile wireless?

Camerele de securitate cu sonerie cu Wi-Fi sunt wireless si, de obicei, sunt alimentate de o baterie, ceea ce inseamna ca nu este nevoie de cablare si sunt portabile, astfel incat sa poata fi mutate cu usurinta in alta locatie daca este necesar. Camerele wireless pentru sonerie sunt cel mai usor de instalat si adesea vin cu o varietate de optiuni de sonerie, o sirena, convorbire in doua sensuri, inregistrare video, vedere pe timp de noapte si multe altele.

Ce sunt soneriile cu fir

Soneriile  cu fir sunt putin mai complicate, deoarece sunt alimentate prin conectarea cablurilor la soneria existenta. Si daca nu aveti o sonerie, asta ar putea prezenta o problema si mai complicata. De asemenea, cu exceptia cazului in care sunteti familiarizat cu cablajul electric. Cu toate acestea, camerele cu sonerie cu fir sunt de obicei destul de consistente, ceea ce este extrem de important.

Ce inseamna home automation?

Automatizarea locuintei ne-a facut viata infinit mai convenabila decat in ​​vremurile trecute. Multe camere cu sonerie au, de asemenea, capacitatea de a fi conectate si sincronizate cu echipamentele existente de securitate si automatizare a locuintei.

Asadar, al treilea lucru pe care va trebui sa il luati in considerare inainte de a cumpara o camera pentru sonerie este daca doriti sau nu si/sau aveti nevoie de ea pentru a va conecta la echipamentul de automatizare a locuintei existente.

Exista o multime de optiuni de echipamente de automatizare a locuintei care sunt compatibile cu o varietate de camere de sonerie. Asadar, s-ar putea sa doriti sa va ganditi sa cumparati un sistem de securitate a locuintei care sa includa o camera pentru sonerie, precum si cateva functii de automatizare a locuintei, cum ar fi incuietori de la distanta, lumini, functii pentru usile de garaj, comenzi cu termostat etc. Dar fiecare marca este diferita si fiecare va functioneaza numai cu unele sau cateva marci diferite de echipamente de automatizare a locuintei. De exemplu, o camera pentru sonerie ar putea functiona cu Apple HomeKit, Alexa, Google Assistant, IFTTT, Nest etc., in timp ce alta nu ar putea. Prin urmare, daca doriti ca noua dvs. camera de sonerie sa fie compatibila cu echipamentul de automatizare a locuintei existente, va trebui sa confirmati cerintele de compatibilitate pentru ambele inainte de a o cumpara.

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)