Menu
Your Cart

Siguranta Automata cu Filet

Ce este o siguranta cu filet automata?

Scopul unei sigurante cu filet automate este, de asemenea, de a proteja cablajul sistemelor electrice impotriva daunelor cauzate de curentii electrici mari. Diferenta este ca o siguranta se poate „armui” si, ca urmare, va trebui inlocuita. O siguranta consta dintr-o banda sau un fir conductiv electric de cupru, argint sau, ocazional, un aliaj de cupru care se topeste atunci cand are loc un scurtcircuit sau suprasarcina. Acest lucru poate fi gasit in primul rand in sistemele vechi.

Cu un intrerupator automat, protectia la suprasarcina consta din doua elemente conectate in serie:

·        un intrerupator magnetic care protejeaza impotriva scurtcircuitelor;

·        un intrerupator termic care raspunde automat la suprasarcina.

Intrerupatorul poate fi pur si simplu resetat dupa o intrerupere. Acesta este motivul pentru care sigurantele sunt din ce in ce mai mult inlocuite cu intrerupatoare automate. O siguranta cu filet automata va ajuta la protejarea retelei de curent electric.

Ce este curentul rezidual?

Prin urmare, un sistem electric este protejat de un intrerupator automat impotriva scurtcircuitelor si supraincarcarilor, dar nu impotriva curentului rezidual (scurgere la pamant). Prin urmare, pentru a proteja oamenii impotriva electrocutarii si pentru a preveni incendiul ca urmare a scurgerilor de curent, exista inca un alt tip de intrerupator. Intrerupatorul de curent rezidual cu protectie la suprasarcina este format dintr-o singura carcasa compacta in care functiile unui intrerupator de circuit sunt combinate cu un dispozitiv de curent rezidual. Termenul generic pentru aceasta este dispozitivul cu curent rezidual.

Cum functioneaza de fapt o siguranta cu filet automata?

Un intrerupator este un intrerupator electric utilizat pentru a preveni echipamentul - de obicei pentru a preveni supraincarcarile de putere si scurtcircuitele in mai multe echipamente si gospodarii. Cand este conectat si plasat in pozitia „pornit”, acesta va permite curentului sa treaca normal. In functie de zona, intreruptoarele de circuit sunt necesare sau necesare pentru cablarea caselor si a intreprinderilor, iar intreruptoarele de circuit includ de obicei mai multe tipuri.

De obicei, intrerupatorul este instalat pentru a satisface nevoile unei anumite incaperi, cum ar fi bucataria, sau toate nevoile de iluminat din camera. Un sistem ofera de obicei servicii pentru mai multe dispozitive in acelasi timp. Cand sarcina de putere depaseste cerintele sau echipamentul sau linia conectata este scurtcircuitata, echipamentul se va declansa si va deconecta sursa de alimentare.

In mod ideal, banda biometrica poate fi conectata mecanic la fir, astfel incat se va supraincalzi si se va rasuci, deconectand astfel sursa de alimentare. Folositi doua curele. Cand cureaua mai subtire este in scurtcircuit sau sarcina, indoiti si rotiti comutatorul in pozitia oprit pentru a deconecta alimentarea. Aceste doua placi de cablare sunt conectate in mod normal la sursa de alimentare normala. Altii folosesc conexiuni electromagnetice. Cand sursa de alimentare este in surplus sau in scurtcircuit, circuitul se declanseaza si deschide comutatorul. Deplasare inseamna ca va comuta automat in pozitia inchis.

Intrerupatorul are, de asemenea, o valoare nominala. Mici si cu rating scazut protejeaza echipamentele personale, in timp ce marile si cele cu rating ridicat protejeaza casele.

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)