Menu
Your Cart

Becuri LED

Becurile LED: iluminare eficientă și durabilă

Becurile LED sunt o alternativă excelentă la becurile clasice, oferind o serie de avantaje, inclusiv:

  • Eficiența energetică: Becurile LED consumă mult mai puțină energie decât becurile clasice, ceea ce se traduce în facturi de energie electrică mai mici.
  • Durabilitatea: Becurile LED au o durată de viață de până la 50.000 de ore, de zeci de ori mai mare decât a becurilor clasice.
  • Calitatea luminii: Becurile LED emit o lumină naturală, plăcută pentru ochi.
  • Protecția mediului: Becurile LED nu conțin mercur, fiind mai prietenoase cu mediul decât becurile clasice.

În magazinul nostru online găsiți o gamă variată de becuri LED, de la becuri cu soclu E27 și E14, până la becuri cu spot LED și becuri LED pentru baie.

Cum să alegeți becul LED potrivit

Atunci când alegeți un bec LED, trebuie să luați în considerare următoarele factori:

  • Soclul: Becurile LED sunt disponibile cu diferite tipuri de socluri, așa că este important să alegeți un bec care să se potrivească lămpii pe care o aveți.
  • Puterea: Puterea becului LED este exprimată în watt (W). Puterea necesară depinde de dimensiunea și tipul lămpii pe care o aveți.
  • Temperatura de culoare: Temperatura de culoare a luminii este măsurată în grade Kelvin (K). Lumina caldă are o temperatură de culoare de până la 3.000 K, lumina neutră are o temperatură de culoare cuprinsă între 3.000 și 4.000 K, iar lumina rece are o temperatură de culoare de peste 4.000 K.
  • Fluxul luminos: Fluxul luminos este măsurat în lumeni (lm). Fluxul luminos necesar depinde de dimensiunea spațiului pe care doriți să-l iluminați.

Consumul de energie al becurilor LED este mult mai mic decât cel al altor tipuri de becuri.Potrivit site-ului  Enel, un bec LED consumă în medie 9,5 W, în timp ce un bec incandescent consumă în medie 60 W. Acest lucru înseamnă că un bec LED poate dura până la 20 de ori mai mult decât un bec incandescent.

Garanția calității

Toate becurile LED din magazinul nostru online sunt de înaltă calitate și sunt acoperite de garanție.

Comandați acum becurile LED potrivite pentru dumneavoastră și bucurați-vă de iluminare eficientă și durabilă!

Tipuri de lumina becuri led Descriere
Lumina Rece (5000-6500K) O lumină albă și rece, asemănătoare cu lumina zilei. Ideală pentru spațiile de lucru, bucătării și baie.
Lumina Calda (2700-3500K) O lumină mai caldă, cu nuanțe de galben sau portocaliu. Potrivită pentru iluminat ambiental în sufragerie, dormitor sau hol.
Lumina Neutra (4000-4500K) O lumină echilibrată între rece și caldă, apropiată de lumina naturală a zilei. Ideală pentru birouri, ateliere și spații comerciale.
Lumina Alba (4500-5000K)

O lumină albă și luminoasă, apropiată de lumina zilei, dar mai rece. Potrivită pentru locurile în care este necesară o iluminare intensă și clară, precum laboratoare sau spații de lucru specializate.

Bec LED G45 E27 1W lumina calda Bec LED G45 E27 1W lumina calda
in curs de aprovizionare
Bec LED tip corn, 25W=160W, 2500 lumeni, 6500K, lumina rece Bec LED tip corn, 25W=160W, 2500 lumeni, 6500K, lumina rece
-25 % in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 48 din 144 (3 pagini)