Menu
Your Cart

Prelungitoare

Cum alegem un prelungitor?

In momentul in care intri in magazinul nostru online pentru a cumpara prelungitoare, tine cont de mai multe aspecte cum ar fi:

·        Amperaj – amperajul masoara cantitatea de electronic care trece prin cabluri, mai exact intensitatea curentului. Vei avea nevoie de un prelungitor cu minim 7 amperi pentru electrocasnice mici si un amperaj mai mare pentru aparate care consuma mai mult.

·        Voltaj – daca vei conecta utilaje de exterior la prelungitor, alege unul cu 250 V, iar pentru utilizatori casnici ai nevoie de un voltaj cuprins intre 220V si 230 V.

·        Puterea maxima de electricitate suportata – daca ai un prelungitor cu mai multe intrari poti conecta mai multe aparate iar puterea lor adunata nu trebuie sa o depaseasca pe cea a prelungitorului.

·        Lungimea si grosimea cablului – desi lungimea ridica pretul este mai bine sa cumperi un cablu mai lung din prima, mai ales ca il poti gasi la oferta in magazinul nostru online, decat sa alegi un cablu mai scurt. Grosimea optima te ajuta sa eviti situatii periculoase cum ar fi topirea cablului.

·        Tipul de priza si stecher – exista mai multe tipuri de prize si stechere si acest aspect trebuie sa fie verificat inainte de a cumpara prelungitorul. Tine cont de stecherele pe care le au electronicele pe care intentionezi sa le alimentezi de la prelungitor. De asemenea, tine cont de priza pe care o ai.

Tipuri de prelungitoare

Exista mai multe tipuri de prelungitoare pe care le poti alege:

·        Prelungitor priza de tip cordon – sunt cele mai simple modele disponibile iar structura lor are trei componente – cablu, unul sau mai multe socluri si un stecher.

·        Prelungitor multimedia – in prezent este nevoie de curent in mai mule locuri, anumite dispozitive pot avea nevoie de prize speciale sau de un pot USB la care sa se conecteze cablurile.

·        Prelungitor cu tambur – acesta este ideal pentru exterior si vine inclusiv cu priza incorporata in tambur.

 

 

Prelungitor 5 metri 3 prize. CP
in curs de aprovizionare
Prelungitor 5 metri 3 prize. Cp
in curs de aprovizionare
Prelungitor 5 metri 5 prize cu intrerupator.Cp. cablu 3X1.50 Prelungitor 5 metri 5 prize cu intrerupator.Cp. cablu 3X1.50
-15 % in curs de aprovizionare
Tambur Pentru Prelungitor 25M
in curs de aprovizionare
Tambur Pentru Prelungitor 50M
in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 48 din 75 (2 pagini)