Menu
Your Cart

Cabluri electrice bransament subteran

 • Ce este un cablu trifazi subteran

  Un cablu trifazic subteran este utilizat pentru a transporta energie electrica inspre statiile de putere. Aceste cabluri trebuie sa fie protejate contra agentilor corozivi, contra solventilor chimic si contra altor substante care ar putea sa le afecteze.

  Bransamentele electrice subterane pot fi racordate direct din cablul principal de alimentare, utilizand un manson de derivatie dintr-o firida, in cazul blocurilor sau imobilelor cu mai multe apartamente, sau dintr-o retea aeriana pentru a alimenta cosnumatorii pentru care nu pot fi realizate bransamente aeriene.

  Utilizari ale cablurilor trifazice subterane

  Utilizarea bransamentelor subterane se foloseste in general in zonele urbane care sunt sistematizate, unde reteaua aeriana si bransamentele aeriene nu sunt recomandate. Este important ca traseul cablurilor sa fie ales in asa fel incat sa fie realizata legatura cea mai scurta, conform retelei existente de cabluri. De asemenea, se va avea in vedere asigurarea accesului la cabluri pentru eventualele lucrari ulterioare de reparatii si inlocuirea cbalurilor. De asemenea, se va tine cont de faptul ca raza de curbura a cablurilor va trebui sa aiba valorile minime care sunt exprimate pe diametrul exterior al cablurilor.

  Atunci cand sutn puse cablurile pentru bransamente alaturi de alte cabluri electrice se vor respecta distantele prescurse de reglementarile existente. In momentul in care aceste cabluri trifizate subterane sunt montate in paralel cu conductele substerane electrice, se vor respecta distantele minime in plan orizontal.

  In magazinul nostru online vei gasi mai multe astfel de cabluri de curent inclusiv pentru instalatii subterane. Pentru ca un bransament sa fie durabil, va trebui sa tii cont de mai multe aspecte tehnice, inclusiv de calitatea materialelor. De aceea, in magazinul nostru vei gasi astfel de cabluri la un pret avantajos si uneori chiar la reduceri, astfel incat proiectele pe care le implementezi sa fie realizate in conditii optime.

MYYM 4X4 100 ML
in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 48 din 51 (2 pagini)