Menu
Your Cart

Tablouri electrice

Ce este un tablou electric?

Un tablou electric este o cutie care are rolul de a proteja intrerupatoarele aferente circuitelor din casa. Rolul sau este acela de a proteja conductoarele si cablurile de suprasarcina si de scurtcircuitare, oprind eficient alimentarea in momentul in care apar probleme. Tabloul are in interior sigurante care pot fi automate sau nu si mai multe fire si elemente componente.

Cum facem alegerea potrivita a unui tablou electric

Pentru a alege corect un tablou electric vorbeste inainte cu un specialist, care sa te ajute cu informatii. Ai nevoie de un tablou din materiale potrivite, care sa distribuie corect energie catre toate prizele si luminile din casa si care sa protejeze eficient toate cablurile, dar care sa aiba si spatiul necesar pentru toate sigurantele. De asemenea, conteaza daca va fi montat la interior sau la exterior.

Tipuri de tablouri electrice

Cele mai comune tipuri de panouri electrice sunt:

·        Tablourile electrice montate in zidarie

·        Tablourile electrice aparente

·        Tablourile cu distriutie de energie electrica

Ce contine un tablou electric?

Un tablou electric are mai multe elemente componente. Poti gasi tablouri electrice cu module sau compacte. In interior se afla conductorii, sigurantele indiferent de tipula acestora, elemente de prindere si de actionare astfel incat curentul sa poata fi oprit.

Cat costa un tablou electric pentru apartament?

Totul depinde de brandul pe care il alegi. In magazinul nostru online vei gasi mai multe tablouri electrice, inclusiv de la Schneider pe care le poti cumpara la oferte speciale si la un pret rezonabil. Alege de fiecare data panouri de buna calitate, care sa functioneze pe termen lung.

Cum se monteaza un tablou electric?

Pentru a monta un tablou electric este nevoie sa lucrezi de fiecare data cu specialisti in domeniu, care sa se ocupe de instalare, astfel incat sa eviti accidentele si deteriorarea intregii retele electrice a casei tale.

Cutie sigurante PT 2P montaj aparent
in curs de aprovizionare
Dulap Metal +contrapanou IP65 250X200X150
in curs de aprovizionare
Dulap Metal +contrapanou IP65 350X250X150
in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 48 din 363 (8 pagini)