Menu
Your Cart

Prize si intrerupatoare Bticino Matix

Atunci cand vrei sa iti faci cele mai bune instalatii electrice, pe care sa te bazezi foarte mult timp, este foarte important sa iei in calcul faptul ca aceste instalatii trebuie sa se bazeze pe componente de buna calitate. Indiferent daca este vorba despre o priza sau un intrerupator, respectiv despre aparataj mai mare, alegand din magazinul nostru online cele mai bune produse, vei reusi cu siguranta sa obtii rezultatele dorite.

Prin ce se remarca produsele din gama Bticino Matix

Bticino este o divizie a Grupului Legrand si unul dintre cei mai importanti producatori din lume, in ceea ce priveste echipamentele electrice pentru birou sau pentru locuinte si respectiv, pentru spatii de productie. In magazinul nostru online poti gasi produse la promotie pe care sa le achizitionezi la doar o fraciune din costul de baza.

Bticino ofera insluvi solutii pentru distributia energiei, pentru comunicare eficienta in sistem control acces si audio video, pentru controlul dispozitivelor climatice, pentru iluminare, pentru sonorizare si pentru siguranta.

Calitatea, experienta si flexibilitatea, combinate cu inovatia si dezvoltarea durabila, contribuie in mod eficient la succesul pe care Bticino il ofera.

Solutiile oferite de Bticino se bazeaza in general pe un sistem de automatizare a locuintelor si a cladirilor, in care fiecare element este conceput pentru a asigura niveluri superioare de compatibilitate. Cu cat sunt mai multe dispozitive si sisteme utilizate in instalatia electrica, cu atat este nevoie de mai multe solutii pentru persoanlizare, astfel incat sa fie simplificata cat mai mult viata zilnica. Poti gasi inclusiv solutii modulare, usor de instalat si ieftine, dar de buna calitate, care sa te ajute sa obtii rezultatele dorite.

Prin urmare, daca alegi ofertele pe care ti le punem la dispozitie in magazin, vei obtine cele mai bune solutii pentru tine, la preturi mici, pentru a putea ajunge la rezultate cat mai eficiente pe termen lung si pentru a amortiza costurile mai repede. 

Afişare 1 - 46 din 46 (1 pagini)