Menu
Your Cart

Module LED

Modul Led

Modulele LED sunt dispozitive autonome care contin un lant de emitatori LED si sunt o solutie perfecta de iluminat pentru o mare varietate de apliacatii, de la elemente publicitare si pana la iluminarea unro zone greu accesibile pentru tuburi traditionale sau lampi clasice.

Ce este un modul LED?

Un modul LED este o sursa de lumina creativa si disponibila intr-o mare varietae de culori, niveluri de luminozitate si unghiuri ale luminii care sa ofere un ambient placut. In functie de dimensiunea modulului ele pot fi potrivite pentru mai multe aplicatii in diverse proiecte de iluminare. Exista mai multe tipurid e module LED care sunt disponibile si mai multe dimensiuni astfel incat sa poti alege mai usor tipul de modul de care ai nevoie si care ti se potriveste.

La ce folosesc modulele LED?

Poti gasi module LED 12V sau mai mici, respectiv mai mari, iar acestea pot fi utilizate in mai multe aplicatii. Le poti folosi in locurile in care nu s-ar integra bine orice alta sursa traditionala de lumina. De asemenea, pot fi folosite si pe post de aplica sau pe post de plafoniera, in locurile in care se potrivesc.

Oferta este variata si in magazinul nostru online vei gasi cu siguranta modulele LED de care ai nevoie. De asemenea, poti alege dintre mai multe culori, astfel incat sa obtii atmosfera dorita in camera in care le montezi. Modulele sunt disponibile la un pret avantajos.

Instalarea unor module LED

Modulele LED sunt foarte usor de instalat si sunt o forma tot mai raspandita de iluminare. Nu este deloc dificil sa le utilizezi si tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de instructiunile care ajung la tine, odata cu produsul. Pentru a monta module LED nu ai nevoie de cunostinte speciale de electrica sau electronica. Alimentarea se poate face direct la 22V si modul de conectare permite instalarea in orice loc.


Care sunt cele mai performante module LED?

In magazinul nostru online poti gasi mai multe tipuri de module LED pe care sa le utilizezi in functie de nevoile personale. Toate produsele pe care le gasesti, indiferent daca optezi pentru cele cu lumina rosie sau cu lumina albastra, sunt de buna calitate si ofera performante maxime. In plus, datorita tehnologiei moderne utilizate, cu ajutorul modulelor LED vei obtine o eficienta energetica de peste 80%. 

Cele mai multe module LED sunt disponibile la set, dar poti obtine din magazinul nostru online si module care individuale.

Care este durata de viata a unui modul LED?

Durata de viata a unui modul depinde de specificatiile acestuia si este de obicei variabila. Cele mai multe module LED rezista 15000 de ore sau chiar mai mult, in functie de calitatea produsului, de tipul de leduri utilizate si de modul in care ledurile sunt folosite. O astfel de durata de viata te asigura ca vei obtine economie pe termen lung iar modulul led isi va amortiza costul in timp prin economia pe care o obtii cu ajutorul sau. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cele mai durabile produse pe care le vei gasi in magazinul nostru.

Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)