Menu
Your Cart

Cabluri pentru instalatii electrice

La Instalmen, găsești o gamă variată de cabluri electrice pentru orice nevoie. Fie că ai nevoie de cabluri pentru alimentarea cu energie a aparatelor electrocasnice, fie de cabluri pentru transmisia semnalelor audio-video, fie de cabluri pentru instalații electrice industriale, noi avem soluția potrivită pentru tine.

Cabluri de alimentare

Cabluri de alimentare sunt utilizate pentru alimentarea cu energie a aparatelor electrice din locuințe, birouri sau medii industriale. Ele sunt disponibile în diferite secțiuni transversale, în funcție de puterea aparatului pe care îl alimentează.

Cabluri pentru transmisia semnalelor audio-video

Cabluri pentru transmisia semnalelor audio-video sunt utilizate pentru conectarea echipamentelor audio și video, cum ar fi televizoarele, playerele DVD, sistemele de sunet și multe altele. Ele sunt disponibile în diferite tipuri, în funcție de tipul de semnal pe care îl transmit.

Cabluri pentru instalații electrice industriale

Cabluri pentru instalații electrice industriale sunt utilizate în medii industriale, unde sunt expuse la condiții mai dure decât în medii rezidențiale sau comerciale. Ele sunt disponibile în diferite tipuri, în funcție de aplicația specifică.

Alege cablul potrivit pentru nevoile tale

Atunci când alegi un cablu electric, este important să ții cont de următoarele factori:

  • Secțiune transversală: Secțiune transversală a conductorului determină capacitatea de curent a cablului.
  • Tipul de conductor: Conductorii pot fi din cupru sau aluminiu. Cuprul este un conductor mai bun decât aluminiul, dar este și mai scump.
  • Tipul de izolație: Izolarea protejează conductorii de umiditate și alte agenți corozivi.
  • Aplicația: Alege un cablu potrivit pentru aplicația specifică.

Găsește cablul potrivit la Instalmen

La Instalmen, găsești o gamă variată de cabluri electrice de la producători de top, la prețuri avantajoase. Suntem aici pentru a te ajuta să găsești cablul potrivit pentru nevoile tale.

Afişare 1 - 37 din 37 (1 pagini)