Menu
Your Cart

Termostate pentru centrala

Un termostat te va ajuta sa folosesti eficient centrala termica si sa obtii tot confortul de care ai nevoie in interiorul casei tale. Termostatul te ajuta sa setezi temperatura pe care o doresti in interior si transmite centralei modul in care trebuie sa functioneze pentru a mentine aceasta temperatura constanta. Exista mai multe tipuri de termostate si mai multe functii pe care le poti obtine, tinand cont de modul in care vei folosi termostatul. O centrala termica fara termostat nu este deloc eficienta si nu iti ofera niciun confort.

Cum alegi cel mai bun termostat pentru centrala

Pentru a alege cel mai bun termostat pentru centrala este foarte important sa tii cont de modul in care vrei sa obtii un ambient placut in casa ta. Tine cont de mai multe aspecte cum ar fi:

·        Functiile pe care le are termostatul – poti cumpara un termostat simplu, care sa te ajute doar sa setezi temperatura potrivita in casa ta sau poti sa alegi variante care pot fi controlate de la distanta cu ajutorul telefonului, spre exemplu.

·        Modul de montajeste de asemenea un aspect important de mentionat – poti cumpara un termostat cu fir sau unul wireless in functie de preferinte si de modul in care vrei sa gestionezi temperatura din casa.

·        Pretul este de asemeena un aspect demn de luat in calcul, dar nu iti recomandam sa cumperi cel mai ieftin termostat. Alege un raport avantajos intre pret si calitate.

Tipuri de termostate

In oferta noastra vei gasi mai multe tipuri de termostate pe care le poti comanda online si vor ajunge la tine in cel mai scurt timp:

·        Dupa modul de utilizare poti avea termostat cu rotita sau digital;

·        Dupa modul in care se conecteaza la centrala poti avea un termostat cu fir sau fara;

·        Dupa modul in care comanda centrala poti cumpara un termostat programabil sau neprogramabil.


Ce functii si accesorii trebuie sa aiba un termostat pentru centrala?


Un termostat bun, pe care sa te poti baza mult timp si in orice situatie, ar trebui sa aiba urmatoarele functii:


Posibilitatea de programare pe mai multe zile, astfel incat sa functioneze si cand esti plecat;


Setare de vacanta care permite termostatului sa mentina o temperatura redusa pentru a face economie atunci cand nu esti acasa;


Posibilitatea de a programa termostatul pe internet pentru a putea seta temperatura chiar si de la distanta, din afara casei;


Program adaptiv – posibilitatea de a porni caldura inainte de a veni acasa, in functie de ora la care ii spui ca te intorci.


Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)