Cum Comand?


Plasarea unei comenzi

Plasarea unei comenzi presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

  • Alege produsele folosind meniul, se poate naviga prin categoriile de produse.
  • Odata ce ai gasit unul din produsele pe care vrei sa le cumperi, apasa pe butonul: “Adauga in cos”.


Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi va trebui sa includa la sfarsit toate produsele pe care doresti sa le comanzi. Astfel, vei sti care este valoarea totala a comenzii.

La adaugarea unui produs in cos, acesta va fi adaugat automat in cosul tau de cumparaturi. Vei putea naviga in continuare pe site pentru a selecta alte produse dorite. In cazul in care vrei sa vizualizezi produsele adaugate deja in cosul de cumparaturi, trebui sa apesi butonul din dreapta sus si vei fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatile sau sa renunti la unul sau la toate produsele selectate.


Detalii comanda

Dupa ce ai ales produsele, apasa butonul Finalizeaza comanda si compleaza detaliile privind livrarea comenzii astfel:

  • Nume Prenume, numar de telefon si adresa de email
  • Factura, pentru persoana fizica sau juridica

· Date de livrare: adresa unde doresti sa iti fie livrata comanda

Finalizare comanda

Dupa ce ai finalizat comanda, un consultant de vanzari te va contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi toate detaliile legate de transport, data livrarii si modalitatile de plata.


Taxa verde

Te informam ca, potrivit legislatiei in vigoare, la preturile afisate pe site la sursele de iluminat cu descarcare in gaze (fluorescente, compact fluorescente, sodiu, mercur, iodura metalica,LED) taxa verde 0.90 lei, fara TVA per bucata este inclusa in pretul afisat al produsului.


Cum platesc comanda?


Spin Electrice va ofera posibilitatea de a plati folosind urmatoarele modalitati de plata:

  • 1.     Plata la livrare (ramburs) – Daca alegeti aceasta varianta de plata veti primi pe email un mesaj de confirmare a comenzii, in care veti regasi toate informatiile din formularul de comanda.
  • 2.     Plata online cu cardul (prin platform Plati Online) – Daca alegeti aceasta varianta puteti achita contravaloarea produselor cu cardul personal sau al companiei, in conditii de siguranta deplina. Plata se face prin platforma securizata “Plati Online”, acceptate la plata fiind toate cardurile emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

In acest fel informațiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveți in cont, tranzacțiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.