Menu
Your Cart

Cum Comand?

Plasarea unei comenzi

Plasarea unei comenzi presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

  • Alege produsele folosind meniul, se poate naviga prin categoriile de produse.
  • Odata ce ai gasit unul din produsele pe care vrei sa le cumperi, apasa pe butonul: “Adauga in cos”.


Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi va trebui sa includa la sfarsit toate produsele pe care doresti sa le comanzi. Astfel, vei sti care este valoarea totala a comenzii.

La adaugarea unui produs in cos, acesta va fi adaugat automat in cosul tau de cumparaturi. Vei putea naviga in continuare pe site pentru a selecta alte produse dorite. In cazul in care vrei sa vizualizezi produsele adaugate deja in cosul de cumparaturi, trebui sa apesi butonul din dreapta sus si vei fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatile sau sa renunti la unul sau la toate produsele selectate.


Detalii comanda

Dupa ce ai ales produsele, apasa butonul Finalizeaza comanda si compleaza detaliile privind livrarea comenzii astfel:

  • Nume Prenume, numar de telefon si adresa de email
  • Factura, pentru persoana fizica sau juridica

· Date de livrare: adresa unde doresti sa iti fie livrata comanda

Finalizare comanda

Dupa ce ai finalizat comanda, un consultant de vanzari te va contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi toate detaliile legate de transport, data livrarii si modalitatile de plata.


Taxa verde

Te informam ca, potrivit legislatiei in vigoare, la preturile afisate pe site la sursele de iluminat cu descarcare in gaze (fluorescente, compact fluorescente, sodiu, mercur, iodura metalica,LED) taxa verde 0.90 lei, fara TVA per bucata este inclusa in pretul afisat al produsului.