Menu
Your Cart

Despre noi

Depozitul Instamen.ro

Strada nr 3, Cladirea nr 8, localitatea. Afumati, jud. Ilfov


Cu experienta de peste 28 de ani in importul si distributia de materiale electrice, am ajuns in anul 2022 sa avem o echipa cu peste 50 de angajati, cu foarte mare experienta in vanzari si suntem in continua ascensiune, portofoliul nostru de clienti fiind din ce in ce mai mare.

Obiectivul nostru este acela de a seta noi standarde si trenduri in domeniul electric din Romania.


Cele mai importante avantaje pe care compania noastra le ofera sunt:


·         Un raport excelent intre pret si calitate pentru toate produsele pe care le comercializam


·         O experienta si expertiza foarte buna pe domeniul electric


·         Capacitatea exceptionala de a sustine proiecte si comenzi de mare anvergura, atat in ceea ce priveste sotcurile noastre si logistica, dar si prin modul de organizare si pregatire a echipei de vanzare care este tot timpul gata sa raspunda nevoilor clientilor.


Produsele noastre cuprind articole de foarte buna calitate, la preturi accesibile.

Comercializam produse profesionale, confectionate din materiale de cea mai buna calitate si cu finisaje superioare, astfel incat sa poata fi utilizate pentru cat mai mult timp, fara sa necesite inlocuire, permitand o amortizare eficienta. In portofoliul nostru de produse pot fi gasite aparate, corpuri si surse de iluminat pentru o gama variata de domenii, asa cum sunt cel industrial, cel comercial si cel rezidential. De asemena, magazinul nostru online include si produse pentru iluminare outdoor sau arhitecturala. Alegand brandul nostru aveti garantia unor produse de calitate la preturi foarte avantajoase.


Gama noastra de produse include articole pentru consum larg si produse care sunt in prezent indispensabile spatiilor rezidentiale sau comerciale. Vei gasi in portofoliul nostru becuri LED, tuburi LED, corpuri de iluminat LED, panouri electrice, cabluri si prelungitoare, dar si produse SMART, care pot fi controlate de la distanta, cu ajutorul telecomenzilor si care se adapteaza nevoilor personale.


De asemenea, benzile LED, plafonierele, articolele pentru exterior si corpurile de iluminat decorative sunt de foarte buna calitate si asigura atat confort in interiorul spatiilor in care sunt montate, cat si un mediu mai sanatos pentru desfasurarea unei game largi de activitati.


Am reunit sub brandul Instalmen, unele dintre cele mai cautate produse de iluminat, la preturi foarte avantajoase, astfel incat, atunci cand decideti sa cumparati din magazinul nostru online sa aveti garantia calitatii la preturi atractive.


Suntem deopotriva importator si distribuitor multibrand, fiind certificati ISO si IQ NET, si putem asigura capacitati de livrare extrem de mari, intr-un timp scurt, datorita stocurilor alimentate permanent cu mii de produse, precum si datorita flotei proprii de autovehicule.

Derulam parteneriate pe termen lung cu lanturi de retail, sute de magazine de profil, firme de constructii si electricieni, fiind recunoscuti pentru gama variata si calitatea produselor noastre.


Instalmen.ro este un magazin online cu o gama larga de produse electrice.


Instalmen este una din companiile de renume de pe piata instalatiilor si echipamentelor electrice din Romania, cu o experienta solida in domeniu.

Compania este deopotriva importator si distribuitor multibrand, fiind certificata ISO si IQ NET, si poate asigura capacitati de livrare extrem de mari, intr-un timp scurt, datorita stocurilor alimentate permanent cu mii de produse, precum si datorita flotei proprii de autovehicule.

Instalmen  deruleaza parteneriate pe termen lung cu lanturi de retail, sute de magazine de profil, firme de constructii si electricieni, fiind recunoscuta pentru gama variata si calitatea produselor sale.

Produsele pe care le comercializeaza compania variaza de la cabluri si conductori, tablouri si sigurante si pana la becuri si instalatii de iluminat, echipamente si alte produse electrice utilizate in constructii si la amenajarea locuintelor.


Instalmen include game de aparataj, corpuri si surse de iluminat pentru diferite segmente de piata, precum: consumatori domestici, cladiri de birouri, sali de conferinta, fabrici si alte cladiri care necesita produse electrice si de iluminat , institutii din domeniul securitatii si arhitecti care dezvolta proiecte.

Cu o echipa de peste 50 angajati, dintre care aproape jumatate din acestia lucreaza in vanzari, Instalmen este o companie in plina ascensiune, cu un portofoliu de clienti si parteneri in continua dezvoltare, care isi propune sa seteze noi standarde de performanta pe piata de electrice din Romania.

Printre avantajele competitive ale companiei se numara raportul excelent calitate-pret al produselor comercializate, expertiza si experienta pe piata de electrice, precum si capacitatea de a sustine comenzi si proiecte de anvergura, atat din punctul de vedere al stocurilor si al logisticii, cat si din cel al echipei de vanzari, pregatite sa raspunda nevoilor diferentiate ale fiecarui tip de client.


Sc Spin Com-Exim Srl

CUI: RO 5969560

Nr. Registrul Comertului: J40/13546/1994

Adresa: Bucuresti Sectorul 3,Str.Caloian nr.4,Bl.D21A,Sc.A,Et.2,Ap.10

 

Email contact: salut (at) instalmen (.ro)

Program magazin:  

Luni-Vineri 09:00-17:00  / Weekend inchis