Menu
Your Cart

Ventilator baie

Ventilatoare bucatarie baie de perete

Pentru ce sunt utilizate ventilatoarele de perete?

Aerisirea prin pereti este adesea cea mai usoara modalitate de a aspira aer proaspat sau gaze de evacuare dintr-o casa. Dar realizarea oricarei gauri in exterior poate compromite integritatea anvelopei cladirii. Pentru a preveni intrarea apei si a opri scurgerile de aer, utilizati un capac de perete puternic si etans. Capacele de perete pot fi fabricate din metal, dar plasticul are avantajul de a fi mai durabil si mai rezistent la intemperii, in special de tip rasina polimerica.

Exista diferite modele de capace de perete din care sa alegeti, realizate din rasina polimerica protejata la UV. Pe langa faptul ca poate rezista la razele soarelui, acest material este rezistent la rugina si foarte rezistent la deteriorare. Se modeleaza cu usurinta in forme netede, dintr-o singura bucata, care nu au cusaturile si imbinarile pe care le au alternativele metalice. Atunci cand cumperi un ventilator baie va trebui sa tii cont de particularitatile constructive ale acestuia.

Ce sunt ventilatoarele de perete?

Seria de ventilatoare de perete este ideala pentru aerisirea uscatoarelor, ventilatoarelor de baie, hotelor si orificiilor de aerisire a sobelor, precum si pentru admisia de aer pentru cuptoare si aer proaspat. Pentru aplicatiile de protectie impotriva ploaielor, acestea au o baza extinsa care gazduieste spatiul dintre manta si placare. Ele vin in dimensiuni de la 3” la 8” si sunt disponibile in sapte culori. In afara de completarea culorii casei , unii constructori au folosit aceste nuante pentru a indica daca un capac de perete este utilizat pentru admisie sau evacuare.

Conversia de la evacuare la admisie este simpla datorita unui amortizor detasabil. Folosind o baza turnata dintr-o singura bucata, care are o margine de picurare incorporata, elimina rosturile care curg. Instalarea etansa la apa este asigurata de o flansa supradimensionata, iar capota este detasabila pentru a permite curatarea sau inlocuirea usoara.

Ce sunt orificiile de admisie?

Numai in scopuri de admisie exista modelul WCI compatibil cu ventilatorul. Acesta poate fi folosit pentru cuptoare, aparate cu gaz, seminee, rezervoare de apa calda, aparate de aer conditionat si oriunde este nevoie de aer proaspat.  Alege de fiecare data un ventilator de perete bun si vei obtine o circulatie optima a aerului.

Ce sunt aerisirile prietenoase pentru zidarie?

Peretii de caramida necesita un capac de perete special. Seria WCX are o adancime crescuta pentru a curata zidaria si este disponibila in dimensiuni de 4”, 5” si 6”. Are o baza turnata dintr-o singura bucata extinsa care poate compensa spatiul dintre caramida si invelis in aplicatiile de protectie impotriva ploaielor.  Cu ventilatorul potrivit vei reusi sa aerisesti eficient casa.

Ce sunt aerisirile multiple?

In locurile in care este nevoie de mai mult de un capac de perete, cel mai bine este sa taiati o singura gaura si sa utilizati fie ventilatia dubla WCD, fie ventilatia tripla WCT . Acestea au, de asemenea, un design cu profil redus si sunt compatibile cu ecranul de ploaie. Acestea sunt personalizabile configurabile in mai multe dimensiuni, sunt ecranate sau neecranate si sunt disponibile in sapte culori.

Ce sunt aerisirile adaptabile?

Pentru o mai mare flexibilitate cu inventarul exista modele speciale. Acesta are o hota de dimensiuni standard care vine cu adaptoare separate de fixare pentru conducte de 4" sau 8". Designul cu profil redus si alegerea a mai multe culori imbunatatesc estetica prin asortarea cu peretii si sunt, de asemenea, ideale pentru zonele cu vant puternic.

 

Ventilator EOL F10 B
in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)