Menu
Your Cart

Lampi Stradale LED

Lampile stradale LED de la Instalmen.ro

Lampile stradale LED sunt dispozitive de iluminat care asigură siguranța și vizibilitatea în timpul nopții sau în condiții de vreme nefavorabilă. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit în zonele publice, cum ar fi străzi, parcuri, piețe și alte locuri publice.

La Instalmen.ro, găsiți o gamă largă de lampi stradale LED de la producători de renume internațional. Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt proiectate pentru a rezista la condițiile meteorologice dure.

Beneficiile lampilor stradale LED

Lampile stradale LED oferă o serie de beneficii față de lampile tradiționale cu halogen sau incandescente. Acestea sunt:

  • Mai eficiente din punct de vedere energetic: Lampile stradale LED consumă cu până la 80% mai puțină energie decât lampile tradiționale. Acest lucru se traduce într-o reducere semnificativă a costurilor cu energia electrică.
  • Mai durabile: Lampile stradale LED au o durată de viață de până la 50.000 de ore, de 10 ori mai mare decât cea a lampilor tradiționale. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să fie înlocuite la fel de des, ceea ce reduce costurile de întreținere.
  • Mai fiabile: Lampile stradale LED sunt mai puțin sensibile la fluctuațiile de tensiune și la condițiile meteorologice nefavorabile. Acest lucru le face o alegere mai fiabilă pentru iluminatul stradal.

Cum să alegeți lampile stradale LED potrivite

Atunci când alegeți lampile stradale LED, este important să luați în considerare următorii factori:

  • Nivelul de iluminare necesar: Nivelul de iluminare necesar va depinde de dimensiunea zonei pe care doriți să o iluminați.
  • Tipul de lumină necesar: Puteți alege între lampi stradale LED cu lumină albă, caldă sau rece.
  • Gradul de protecție IP: Gradul de protecție IP indică rezistența lampii la praf și apă.
  • Dimensiunea și forma: Lampile stradale LED sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi oricărei nevoi.

La Instalmen.ro, vă oferim o gamă largă de lampi stradale LED care să îndeplinească toate nevoile dumneavoastră. Alegeți lampile stradale LED potrivite pentru proiectul dumneavoastră și bucurați-vă de iluminatul sigur și eficient.

Corp Led Stradal COB 30W, 90lm/W, 6500K
in curs de aprovizionare
Corp Led Stradal COB 50W, 90lm/W, 6500K Corp Led Stradal COB 50W, 90lm/W, 6500K
in curs de aprovizionare
Corp Stradal Led Smd 200W=1000W, 20000Lm Corp Stradal Led Smd 200W=1000W, 20000Lm
in curs de aprovizionare
Lampa iluminat stradal COB-SMD 50W=250W, 6000Lm, 6400K
-15 % in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)