Menu
Your Cart

Gewiss System

Ce este aparatura Gewiss?

Fondata in 1970 pe intuitia revolutionara a utilizarii tehnopolimerului in inginerie electrica, GEWISS este astazi cea mai importanta companie din sectorul electrotehnic cu capital italian.  Crearea de valoare pentru clientii nostri si echipa noastra prin oferirea de solutii inovatoare si scalabile pentru cladiri, industrie si infrastructura, conectand oameni si lucruri si imbunatatind siguranta si calitatea vietii, ghidati de valorile integritatii, o cultura a excelentei si sustenabilitatii.

Cum asigura Gewiss siguranta?

In cazul in care intrerupatorul automat se declanseaza, dispozitivele ReStart reiau alimentarea cu energie dupa verificarea starii sistemului, asigurand astfel continuitatea serviciului in deplina siguranta.

Disponibila atat pentru intrerupatoarele cu curent rezidual, cat si pentru intrerupatoarele miniaturale, gama Restart include si versiunile Autotest si PRO.

Ce sunt aparatele Gewiss de joasa tensiune?

Tablourile de distributie metalice GEWISS sunt cea mai buna solutie pentru instalarea tuturor produselor modulare si tip carcasa turnata. Cu un design care se integreaza perfect in orice mediu, aceste placi de montare pe podea si pe suprafata ofera o robustete sporita cu dimensiuni de gabarit reduse.

Ce este un circuit de joasa tensiune?

O linie de joasa tensiune poate fi considerata ca linia care are o tensiune de functionare pana la 1000 volti, care este 1Kv. Acesta este 230V si 440V din gospodaria noastra, deci este linia de distributie locala. Prin linia de joasa tensiune sau de joasa tensiune primim energie in casa noastra. Liniile de joasa tensiune sunt mai susceptibile la defecte, deoarece sunt conectate la sarcini. Aparatura Gewiss este pregatita pentru astfel de aplicatii.

Ce este o linie de inalta tensiune?

Linia de inalta tensiune are o tensiune de functionare de 33KV, deci tensiunea de functionare a acestei linii va varia de la 11Kv la 33KV si daca este peste 33KV atunci se numeste linie de foarte mare tensiune. Nu putem vedea multe defecte in liniile de inalta tensiune deoarece nu este conectat direct la sarcina. Transmisia de tensiune mai mare ar avea nevoie de structuri mai mari cu lanturi izolatoare mai lungi. Se poate gasi aparatura Gewiss si pentru astfel de instalatii.

Care este diferenta dintre liniile de inalta tensiune si cele de joasa tensiune?

Diferenta majora dintre aceste linii este tensiunea lor de functionare, putem vedea o multime de defecte in partea transmisiei de joasa tensiune in comparatie cu transmisia de inalta tensiune si aceasta se datoreaza faptului ca partile LT sunt conectate la sarcina. Deci, pe partea LT, putem vedea o multime de variatii si o multime de probleme, in timp ce in linia de inalta tensiune nu vom putea vedea atat de multa defectiune si se datoreaza faptului ca liniile HT nu sunt conectate direct la sarcina.

Izolatorii care sunt utilizati in liniile de joasa tensiune sunt izolatori mici de tip stift si izolatori de tip catus, in timp ce pentru transmisia subterana acest lucru va fi diferit. Izolatoarele care sunt utilizate in liniile de inalta tensiune vor fi izolatoare de tip pin si izolatoare de tip disc, cablurile care sunt utilizate in liniile HT de pana la 11KV vor fi cabluri ACSR iepure si aceste cabluri sunt capabile sa sustina un curent de 157 de amperi. In cazul liniilor HT, este mai mult de 11KV care ar putea fi pana la 33KV, atunci se folosesc cabluri de tip caine. Cablurile care sunt folosite pe partea de joasa tensiune vor fi de tip veverita. In transmisia de putere de joasa tensiune, am folosi patru fire care ar fi R, Y, B si neutru, iar firele de joasa tensiune vor fi intotdeauna conectate in stea. 

Afişare 1 - 48 din 57 (2 pagini)