Menu
Your Cart

Benzi LED

Banda LED

Cauti cele mai interesante benzi LED pe care sa le instalezi in casa ta? Cu siguranta in magazinul nostru online vei gasi benzile LED potrivite pentru orice aplicatie. Cu ajutorul lor, vei putea obtine acea lumina de efect, care sa si sporeasca in acelasi timp functionalitatea spatiului. In plus, benzile LED sunt insotite acum si de functii smart, pentru care poti opta.

Ce benzi LED sa alegi?

Te asteptam cu o gama variata de benzi LED din care poti alege optiunea cea mai buna pentru tine. iata care sunt cele mai importante criterii:

·        In functie de culoarea luminii poti opta pentru benzi LED cu lumina clasica sua benzi LED RGB, intr-o singura culoare sau pentru banda LED multicolora;

·        Tinand cont de functiile oferite poti alege o banda LED clasica, pe care o pornesti si o opresti de la buton sau prin simpla introducere in priza, sau poti opta pentru benzi LED cu telecomanda, care vin insotite de mai multe functii.

·        In functie de locul in care vei monta banda LED, poti alege benzi de interior sau de exterior, care sunt adaptate contactului cu umiditatea.

Montarea unei benzi LED

Atunci cand plasezi o comanda online in magazinul nostru, vei primi odata cu banda LED si toate instructiunile de montare. In functie de tipul de banda achizitonat, vei avea la dispozitie mai multe moduri de montare. Unele benzi se agata pur si simplu in locul in care trebuie sa fie folosite, in timp ce altele trebuie lipite, asa cum se intampla in cazul benzilor LED pe care le pui pe mobila de bucatarie sau sufragerie. Alte benzi se vor prinde cu elemente de fixare. 

De ce sursa de alimentare este nevoie pentru benzile LED

Cele mai multe benzi LED funcitoneaza clasic, la priza de 220 V si nu au nevoie de adaptari speciale pentru a furniza lumina dorita. Exista de asemenea si variante cu baterii, care sunt utile doar atunci cand banda LED este folosita ocazional, dar pentru utilizare zilnica recomandam sa utilizezi benzi LED cu conectare direct la insalatia de curent electric.

Care sunt cele mai populare zone unde sa instalezi benzi LED?

Indiferent de locul in care alegi sa montezi benzile LED tine cont de faptul ca suprafata pe care lumina este reflectata, va afecta culoarea in sensul ca atunci cand lumina LED-urilor este mov si se reflecta pe o suprafata neagra, nuanta va deveni albastruie, in schimb, daca este reflectata pe o suprafata alba, nuanta va deveni mov deschis. 

Cele mai populare locuri in care sunt montate benzile LED sunt blaturile mobilierului. Poti pune benzi LED pe marginea de jos a mobilei de bucatarie si le poti aprinde seara, atunci cand ai nevoie de lumina pentru a ajunge in bucatarie dupa un pahar cu apa, dar nu simti nevoia sa aprinzi becurile de la plafoniera. De asemenea, daca ai copii care mai merg noaptea prin casa, astfel de benzi LED pot fi montate pe hol sau pe drumul catre baie pentru a le oferi lumina ambientala si economica.

Intrebari Frecvente(FAQ)
Banda LED COB 252LED/m 10W/m 4000K 12V Banda LED COB 252LED/m 10W/m 4000K 12V
in curs de aprovizionare
Banda LED COB 252LED/m 10W/m 6000K 12V Banda LED COB 252LED/m 10W/m 6000K 12V
in curs de aprovizionare
Banda LED COB 252LED/m 10W/m 3000K 12V Banda LED COB 252LED/m 10W/m 3000K 12V
in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 48 din 48 (1 pagini)