Menu
Your Cart

Doza aparat Gewiss, 4 module GW24404 - montaj sub tencuiala

Descriere Doza aparat Gewiss, 4 module GW24404 - montaj sub tencuiala

Descoperă inovația la tine acasă cu Doza aparat Gewiss, 4 module GW24404, proiectată pentru a aduce mai multă eficiență și eleganță în viața ta de zi cu zi. Această doză de înaltă calitate este perfectă pentru montajul sub tencuiala, oferind o soluție ingenioasă pentru orice nevoie electrică.

Cu patru module inteligent dispuse, această doză aparat Gewiss asigură o organizare fără efort a instalațiilor tale electrice. Nu doar că oferă o estetică impecabilă, dar și simplifică accesul la cablurile și conexiunile tale. Uită de încurcături și pierdere de timp – acum totul este la îndemână.

Construită pentru durabilitate și performanță optimă, această doză aparat este fabricată cu atenție la detalii. Materialul rezistent face față condițiilor variate, protejând cu încredere componentele interne. Indiferent de provocările mediului, echipamentul tău electric este în mâini sigure.

Gewiss înseamnă siguranță, iar această doză aparat nu face excepție. Cu un design compact și robust, se integrează armonios în orice ambient. Este soluția perfectă pentru cei ce caută nu doar funcționalitate, ci și un aspect modern și rafinat.

Investește în calitate și eficiență cu Doza aparat Gewiss, 4 module GW24404. Simplifică-ți viața și asigură-te că instalația ta electrică primește atenția de care are nevoie. 

Specificatii

Doza aparat Gewiss, 4 module GW24404 - montaj sub tencuiala
Specificatii
Gama Gewiss System
Material plastic ignifug
Montaj Incastrat (sub tencuiala)
Nr. module 4
Tip produs Doza aparat

Recenzii Doza aparat Gewiss, 4 module GW24404 - montaj sub tencuiala

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Doza aparat Gewiss, 4 module GW24404 - montaj sub tencuiala

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha