Menu
Your Cart

Banda Izolier Pvc ALB 20M/50MM LATA TED

Banda Izolier Pvc ALB 20M/50MM LATA TED
La comanda
Banda Izolier Pvc ALB 20M/50MM LATA TED
6,99 Lei
Tax 5,88 Lei
  • Produsul este: La comanda
  • Cod produs: TED B.IZ.20M/50MM.A

Pretul produselor "La Comanda" este informativ! Dupa plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru oferta finala si termen de livrare!

🔘 Pret livrare oriunde 15 lei.

Descriere Banda Izolier Pvc ALB 20M/50MM LATA TED

Descoperă banda noastră de izolare PVC albă, un aliat de încredere pentru proiectele tale! Cu o lungime generoasă de 20 de metri și o lățime de 50 de milimetri, banda noastră te va uimi prin versatilitatea și eficiența sa.

Beneficiu principal? Rezistență sporită la diverse condiții! Indiferent dacă este vorba despre o reparare la domiciliu sau despre un proiect de construcție mai amplu, banda noastră izolatoare PVC este alegerea perfectă pentru că îți oferă siguranța unei etanșări de calitate superioară.

Cu o structură durabilă și flexibilă, banda se aplică ușor pe o varietate de suprafețe. Nu mai este nevoie să îți faci griji cu privire la aderență sau rezistența la temperaturi extreme - banda noastră se ridică la orice provocare.

Dar beneficiile nu se opresc aici! Designul său alb nu doar că se integrează armonios în orice mediu, dar oferă și o protecție suplimentară împotriva deteriorării cauzate de razele UV. Aspectul curat și proaspăt al benzii va adăuga o notă estetică proiectului tău.

Așadar, nu lăsa proiectul tău să sufere din cauza lipsei unei izolări de calitate! Alege banda noastră izolatoare PVC albă, rezistența și versatilitatea ei vor face minuni pentru proiectul tău. Comandă acum și dă viață ideilor tale!

Actează acum pentru un proiect mai bun!


Se poate folosi pentru izolatii diverse, de la instalatii casnice la izolatii in conditii grele, industriale. Banda este alba si are lungimea de 20 metri. 


Specificatii

Banda Izolier Pvc ALB 20M/50MM LATA TED
Specificatii
Aderenta la otel > 1.6N/ 50mm latime
Alungirea la diverse temperaturi >180%
Dimensiune 0,13 x 50 mm/rolă 20m
Rezistenta la rupere > 150N/ 10mm grosime
Temperatura de aplicare maxim 80 grade C
Temperatura de operare continua -5 pana la +70 grade C

Recenzii Banda Izolier Pvc ALB 20M/50MM LATA TED

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Banda Izolier Pvc ALB 20M/50MM LATA TED

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.