Menu
Your Cart

Banda Izolier Pvc NEGRU 20M/50MM LATA TED

Banda Izolier Pvc NEGRU 20M/50MM LATA TED
La comanda
Banda Izolier Pvc NEGRU 20M/50MM LATA TED
6,69 Lei
Tax 5,63 Lei
  • Produsul este: La comanda
  • Cod produs: TED B.IZ.20M/50MM.B

Pretul produselor "La Comanda" este informativ! Dupa plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru oferta finala si termen de livrare!

🔘 Pret livrare oriunde 15 lei.

Descriere Banda Izolier Pvc NEGRU 20M/50MM LATA TED

Transformați izolarea într-o experiență ușoară și eficientă cu Banda de Izolație PVC NEGRU 20M/50MM LATA TED! Cu această bandă izolieră, vă asigurați că proiectele dumneavoastră sunt protejate și rezistente la condiții extreme.

Beneficii notabile includ lungimea generoasă de 20 de metri, oferindu-vă libertatea de a izola chiar și cele mai mari suprafețe. Cu lățimea de 50 de milimetri, această bandă este proiectată pentru a acoperi eficient și sigilat orice spațiu. Simplu, dar extrem de eficient!

Materialul de înaltă calitate, PVC-ul, conferă unei game variate de aplicații rezistență și durabilitate sporită. Indiferent dacă aveți nevoie de izolare în proiectele de construcție sau în cele de bricolaj, această bandă este partenerul dumneavoastră de încredere.

Culorea neagră adaugă o notă elegantă și profesională proiectelor dumneavoastră, fără a sacrifica performanța. Banda se aplică ușor, aderând ferm la o varietate de suprafețe, pentru o izolație sigură și de lungă durată.

Cu Banda de Izolație PVC NEGRU 20M/50MM LATA TED, nu faceți compromisuri. Asigurați-vă că proiectele dumneavoastră sunt protejate cu un produs de calitate, ușor de utilizat și eficient. Alegeți performanța și durabilitatea într-un singur produs!

Izolarea nu a fost niciodată atât de simplă! Comandați acum și experimentați eficiența Banda de Izolație PVC NEGRU 20M/50MM LATA TED! Asigurați-vă că proiectele dumneavoastră sunt protejate și rezistente!

Banda izolier, ignifuga, din PVC cu putere de lipire excelenta. 

Se poate folosi pentru izolatii diverse, de la instalatii casnice la izolatii in conditii grele, industriale. Banda este alba si are lungimea de 20 metri. 


Specificatii

Banda Izolier Pvc NEGRU 20M/50MM LATA TED
Specificatii
Aderenta la otel > 1.6N/ 50mm latime
Alungirea la diverse temperaturi >180%
Dimensiune 0,13 x 50 mm/rolă 20m
Rezistenta la rupere > 150N/ 10mm grosime
Temperatura de aplicare maxim 80 grade C
Temperatura de operare continua -5 pana la +70 grade C

Recenzii Banda Izolier Pvc NEGRU 20M/50MM LATA TED

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Banda Izolier Pvc NEGRU 20M/50MM LATA TED

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.