Menu
Your Cart

Canal cablu PVC 80x40 mm (Pret pe metru liniar)

Canal cablu PVC 80x40 mm (Pret pe metru liniar)
La comanda
Canal cablu PVC 80x40 mm (Pret pe metru liniar)
10,14 Lei
Tax 8,52 Lei
  • Produsul este: La comanda
  • Cod produs: PP8040
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 30

Pretul produselor "La Comanda" este informativ! Dupa plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru oferta finala si termen de livrare!

Livrare
Produsele din categoriile "Cabluri Electrice", "Copex", "Tub PVC", "Canal Cablu PVC", "Jgheab Metalic" si "Stalpi Iluminat" nu dispun de livrare gratuita prin curierat din cauza greutatilor sau dimensiunilor mari.
Pentru comenzi de cabluri electrice, sub 100m, se va percepe o taxa de debitare in valoare de 35 Ron cu TVA

Descriere Canal cablu PVC 80x40 mm (Pret pe metru liniar)

Descoperă soluția perfectă pentru organizarea cablurilor cu canalul de cablu PVC de 80x40 mm! Acest produs inovator reprezintă răspunsul ideal la nevoile tale de gestionare a cablurilor, oferind beneficii remarcabile.

Cu un design compact și robust, canalul de cablu PVC 80x40 mm este proiectat pentru a asigura o organizare eficientă a cablurilor în orice spațiu. Avantajul său major constă în capacitatea de a ascunde și proteja cablurile într-un mod ordonat și estetic. Indiferent dacă este utilizat în birouri, locuințe sau spații comerciale, acest canal de cablu aduce un plus de ordine și profesionalism.

Beneficiile nu se opresc aici. Materialul PVC de calitate superioară conferă canalului durabilitate și rezistență la uzură, asigurând o investiție de lungă durată. Instalarea este simplă și rapidă, fără a necesita cunoștințe tehnice avansate. Astfel, poți beneficia rapid de avantajele organizării cablurilor fără a pierde timp prețios.

Adoptă acum soluția modernă și elegantă pentru gestionarea cablurilor! Comandă canalul de cablu PVC 80x40 mm și experimentează ordinea și funcționalitatea într-un mod simplu și eficient.

Nu mai aștepta! Transformă haosul cablurilor într-un peisaj ordonat și profesionist. Comandă acum și redescoperă spațiul tău cu canalul de cablu PVC 80x40 mm!

Este comercializat la pachet de 30ml, format din bare cu lungimea de 2m

Pretul afisat se refera la un metru liniar.

Specificatii

Canal cablu PVC 80x40 mm (Pret pe metru liniar)
Specificatii
Culoare alb
Dimensiune 80 x 40mm
Material PVC ignifugat
Tip produs Canal cablu PVC

Recenzii Canal cablu PVC 80x40 mm (Pret pe metru liniar)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Canal cablu PVC 80x40 mm (Pret pe metru liniar)

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.