Menu
Your Cart

Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)

Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)
Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)
La comanda
Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)
Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)
Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)
35,34 Lei
Tax 29,70 Lei
  • Produsul este: La comanda
  • Cod produs: M1500

Pretul produselor "La Comanda" este informativ! Dupa plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru oferta finala si termen de livrare!

Livrare
Produsele din categoriile "Cabluri Electrice", "Copex", "Tub PVC", "Canal Cablu PVC", "Jgheab Metalic" si "Stalpi Iluminat" nu dispun de livrare gratuita prin curierat din cauza greutatilor sau dimensiunilor mari.
Pentru comenzi de cabluri electrice, sub 100m, se va percepe o taxa de debitare in valoare de 35 Ron cu TVA

Descriere Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)

Produsul se vinde la metru.

Performanță Remarcabilă: Cablul electric MYF de 50mm combină o secțiune generoasă de 50mm cu conductori din cupru de calitate superioară, asigurând o conductivitate electrică excelentă și o rezistență redusă la transferul de energie. Veți obține o performanță constantă și o distribuție uniformă a energiei, evitând pierderile inutile de putere.

Durabilitate Extinsă: Fabricat din materiale premium, acest cablu electric este proiectat să reziste în timp. Îmbrăcarea exterioară rezistentă la uzură protejează cablul de deteriorare mecanică, factori de mediu și agenți chimici. Investiția dvs. va fi una pe termen lung, deoarece acest cablu va continua să funcționeze optim chiar și în condiții solicitante.

Siguranță Garantată: Cu caracteristici speciale pentru rezistența la foc și temperaturi ridicate, cablul MYF 50mm oferă un nivel ridicat de siguranță în instalările electrice. Puteți avea încredere deplină în acest cablu, știind că va proteja echipamentele și sistemul dvs. electric.

Flexibilitate și Ușurință în Instalare: Cablul Conductor MYF 50mm vine cu o flexibilitate superioară, facilitând instalarea în spații restrânse și prin trasee complicate. De asemenea, poate fi manipulat cu ușurință, ceea ce face ca procesul de instalare să fie rapid și eficient.

Compatibilitate Versatilă: Acest cablu electric este proiectat pentru a se potrivi perfect într-o gamă largă de aplicații. Indiferent dacă este vorba despre aplicații industriale, rezidențiale sau comerciale, cablul MYF 50mm se va adapta cu ușurință la cerințele dvs. specifice.


Specificatii

Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)
Alimentare
Tensiune nominala 300/500 V
Specificatii
Denumire internationala H05V-K
Numar fire (conductori) 1
Sectiune a conductorului 50mm
Tip produs MYF

Recenzii Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Conductor MYF 50mm/Cupru (HO5V-K)

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.