Menu
Your Cart

Copex metalic 21mm + PVC (rola 50m)

Descriere Copex metalic 21mm + PVC (rola 50m)

Descoperă Copex metalic 21mm + PVC - soluția perfectă pentru a-ți îmbunătăți experiența de organizare a cablurilor într-un mod eficient și sigur.

Cu un diametru de 21mm, Copex metalic + PVC este proiectat pentru a gestiona cu succes cablurile tale, oferind o protecție optimă împotriva factorilor externi dăunători și evitând încurcarea acestora. Materialul metalic rezistent și stratul de PVC asigură durabilitate și rezistență la uzură, protejând cablurile tale de lovituri și daune.

Acest produs este soluția ideală pentru a evita confuzia de cabluri și pentru a păstra ordinea în spațiul tău. Poți să-l folosești cu încredere atât în medii de lucru, cât și în spații rezidențiale, asigurându-ți că totul este conectat în mod organizat și sigur.

Beneficiile Copex metalic 21mm + PVC sunt evidente - reducerea riscului de daune la cabluri, prelungirea duratei de viață a acestora și creșterea eficienței în gestionarea rețelelor tale. Cu acest produs, nu doar că vei proteja cablurile, dar vei și economisi timp prețios, având totul în ordine și la îndemână.

Nu mai aștepta! Simplifică-ți viața și investește în Copex metalic 21mm + PVC chiar astăzi. Descoperă avantajele organizării inteligente a cablurilor și bucură-te de un spațiu ordonat și sigur. Comandă acum și fă primul pas către o gestionare eficientă a cablurilor tale!

Se poate utiliza si in cadrul constructiilor de lemn si OSB. Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 50m.

Specificatii

Copex metalic 21mm + PVC (rola 50m)
Specificatii
Diametru exterior 26mm
Lungime rola 50m
Material metal si PVC
Rezistenta la strivire >320N
Temperatura de operare intre -30 grade C si +50 grade C
Tip produs Copex

Recenzii Copex metalic 21mm + PVC (rola 50m)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Copex metalic 21mm + PVC (rola 50m)

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha