Menu
Your Cart

Copex metalic 32mm + PVC (rola 25m)

Copex metalic 32mm + PVC (rola 25m)
La comanda
Copex metalic 32mm + PVC (rola 25m)
122,73 Lei
Tax 103,14 Lei
 • Produsul este: La comanda
 • Cod produs: CO1632

Pretul produselor "La Comanda" este informativ! Dupa plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru oferta finala si termen de livrare!

Descriere Copex metalic 32mm + PVC (rola 25m)

Descoperă noul Copex metalic 32mm + PVC - soluția completă pentru protejarea și gestionarea cablurilor tale! Cu o calitate de excepție și un design inovator, acest sistem este esențial pentru orice proiect de instalare electrică.

Beneficii cheie:

 1. Protecție : Fabricat din metal de înaltă calitate și PVC rezistent, Copex oferă o protecție durabilă împotriva factorilor externi, precum umezeala, praful sau radiațiile solare, asigurând o funcționalitate de lungă durată.

 2. Ușor de Instalat: Cu un design ingenios, montarea acestui sistem este rapidă și eficientă, economisind timp și efort. Conectorii perfect ajustați permit o instalare fără griji, fără a compromite securitatea cablurilor.

 3. Flexibilitate Superioară: Tubul flexibil de 32mm permite o flexibilitate superioară în dispunerea cablurilor, facilitând instalarea în spații restrânse sau complexe. Acest aspect economisește spațiu și conferă proiectului tău un aspect ordonat și profesional.

 4. Compatibilitate Universală: Potrivit pentru o gamă largă de aplicații, de la proiecte rezidențiale la industriale, Copex se adaptează cu ușurință la orice cerințe specifice ale proiectului tău electric.

Îmbunătățește calitatea instalării tale electrice cu Copex metalic 32mm + PVC - alegerea ideală pentru cei ce caută durabilitate, eficiență și versatilitate. Transformă proiectul tău într-un succes - comandă acum!

Se poate utiliza si in cadrul constructiilor de lemn si OSB. Produsul se vinde la rola cu dimensiunea de 25m.

Specificatii

Copex metalic 32mm + PVC (rola 25m)
Specificatii
Diametru exterior 32mm
Lungime rola 25m
Material metal si PVC
Rezistenta la strivire >320N
Temperatura de operare intre -30 grade C si +50 grade C
Tip produs Copex

Recenzii Copex metalic 32mm + PVC (rola 25m)

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Review Copex metalic 32mm + PVC (rola 25m)

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.