Menu
Your Cart

Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO

Descriere Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO

Tabloul de Siguranțe VIKO 6P IP40, soluția ideală pentru protecția și organizarea instalațiilor electrice în casa dumneavoastră. Cu un design modern și o ușă transparentă, acest tablou se integrează perfect în orice spațiu, oferind un acces ușor și vizibilitate clară a siguranțelor.

Conceput pentru montaj îngropat, Tabloul VIKO 6P IP40 este alegerea potrivită pentru cei ce doresc un aspect ordonat și elegant. Ușa transparentă facilitează verificarea rapidă și sigură a stării siguranțelor, fără a fi necesară deschiderea tabloului. Acest lucru contribuie nu doar la economia de timp, dar și la un nivel suplimentar de siguranță.

Capacitatea de 6 poziții a tabloului permite o organizare eficientă a circuitelor, fiind ideal pentru locuințe sau birouri de dimensiuni mici și medii. Gradul de protecție IP40 asigură rezistența la praf și la obiecte mici, protejând componentele interne ale tabloului.

Ușurința în utilizare este un alt punct forte al acestui produs. Montajul îngropat nu doar că economisește spațiu, dar oferă și un aspect neted și curat al peretelui. Designul modern și simplu al tabloului VIKO se potrivește armonios în orice decor, adăugând o notă de profesionalism și stil.

Investiția în Tabloul de Siguranțe VIKO 6P IP40 reprezintă nu doar o alegere practică, ci și una estetică, asigurând protecție și organizare fără a compromite stilul locuinței dumneavoastră.

Nu ratați ocazia de a aduce un plus de siguranță și eleganță în casa dumneavoastră. Comandați acum Tabloul de Siguranțe VIKO 6P IP40 și bucurați-vă de un mediu mai sigur și mai organizat!

Specificatii

Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO
Specificatii
Dimensiune 103 x 190 x 150mm
Montaj Tablou Ingropat (subtencuiala)
Nr. module 6
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha