Menu
Your Cart

Doza aparat modulara tencuiala - 6-7 module

Descriere Doza aparat modulara tencuiala - 6-7 module

Descoperă Doza de Legătură cu 6-7 Module din Plastic Termorezistent pentru Instalații Electrice la Peretele de Zidărie sub Tencuială - Siguranță și Eficiență Maxime!

Această doză de legătură este concepută pentru a oferi protecție supremă împotriva propagării flăcării, asigurându-vă că instalația dvs. electrică este întotdeauna în siguranță.

Doza de Legătură cu 6-7 Module din Plastic Termorezistent este soluția perfectă pentru instalațiile de joasă tensiune, inclusiv intrerupătoare, prize și comutatoare. Cu capacitatea sa de a gestiona 6-7 module, veți avea la dispoziție suficient spațiu pentru conexiuni multiple.

Această doză este fabricată din plastic termorezistent de cea mai înaltă calitate, ceea ce o face rezistentă la temperaturi ridicate și durabilă în timp. Indiferent de proiectul dvs., Doza de Legătură vă oferă o soluție de încredere pentru organizarea și protecția instalației electrice.

Fie că este vorba despre instalații interioare sau exterioare, această doză de legătură se potrivește perfect. Asigurați-vă că aveți instrumentul potrivit pentru a menține siguranța și eficiența în proiectele dvs. electrice.

Comandați acum Doza de Legătură cu 6-7 Module din Plastic Termorezistent și beneficiați de siguranță și eficiență maxime. Alegeți calitatea și liniștea pentru instalația dvs. electrică!

Specificatii

Doza aparat modulara tencuiala - 6-7 module
Specificatii
Domeniu de utilizare pentru pereti de zidarie
Gama Comtec Still
Nr. module 6-7
Tip produs Doza aparat

Recenzii Doza aparat modulara tencuiala - 6-7 module

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Doza aparat modulara tencuiala - 6-7 module

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha