Menu
Your Cart

Doza de Aparat, Ø60 rotunda - montaj sub tencuiala

Descriere Doza de Aparat, Ø60 rotunda - montaj sub tencuiala

Descoperă Doza de Legătură (Derivație) din Plastic, de Formă Rotundă - Protecție și Siguranță Pentru Conexiunile Electrice!

Această doză de legătură (derivație) rotundă este instrumentul de care ai nevoie pentru a asigura conexiunile electrice din instalațiile aflate sub tencuială. Fabricată dintr-un material ignifug, această doză oferă o protecție eficientă împotriva propagării flăcării și asigură siguranța circuitelor tale electrice.

Rezistența la presiune și coroziune fac din această doză un partener de încredere în instalațiile tale electrice. Indiferent de condițiile de mediu, aceasta va rămâne în formă optimă, asigurând funcționarea corectă a circuitelor.

Cu forma sa rotundă și designul compact, această doză se integrează ușor în proiectele tale, oferindu-ți soluția ideală pentru protejarea conexiunilor electrice. Etanșarea și protecția mecanică sunt garantate, astfel încât să poți avea încredere în siguranța instalației tale electrice.

Comandă acum Doza de Legătură (Derivație) din Plastic, de Formă Rotundă, și asigură-ți protecția și siguranța circuitelor tale electrice. Alege calitatea și performanța pentru instalația ta electrică!

Specificatii

Doza de Aparat, Ø60 rotunda - montaj sub tencuiala
Specificatii
Domeniu de utilizare pentru pereti de zidarie sau rigips
Material plastic ignifug
Montaj Incastrat (sub tencuiala)
Tip produs Doza aparat

Recenzii Doza de Aparat, Ø60 rotunda - montaj sub tencuiala

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Doza de Aparat, Ø60 rotunda - montaj sub tencuiala

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha