Menu
Your Cart

Doza aparat, bticino 504E - 4 module- montaj sub tencuiala

Descriere Doza aparat, bticino 504E - 4 module- montaj sub tencuiala

Descoperă soluția perfectă pentru organizarea cablurilor și protecția aparatelor tale electrice cu Doza aparat, bticino 504E - 4 module - montaj sub tencuiala. Cu patru module, aceasta reprezintă alegerea ideală pentru a asigura funcționalitate și siguranță într-un mod discret și eficient.

Prin montajul sub tencuiala, doza aparat se integrează perfect în spațiul tău, oferind un aspect curat și ordonat. Ai acum posibilitatea de a-ți personaliza mediul fără a compromite estetica, iar beneficiile acestei doze sunt pe măsură.

Cu această doză aparat, beneficiezi de o organizare impecabilă a cablurilor, evitând astfel încurcarea și riscul de deteriorare. În plus, cele patru module oferă flexibilitate maximă, permițându-ți să adaptezi sistemul electric conform nevoilor tale specifice.

Soliditatea și durabilitatea sunt la baza designului bticino 504E, asigurându-ți că dispozitivul tău electric este protejat în orice condiții. Materialele de calitate superioară și construcția robustă fac din această doză aparat o investiție pe termen lung în siguranța locuinței tale.

Transformă spațiul tău într-un mediu sigur și bine organizat cu ajutorul Dozei aparat bticino 504E. Fii la controlul sistemului tău electric și bucură-te de funcționalitatea optimă pe care ți-o oferă această soluție inteligentă.

Nu lăsa oportunitatea să treacă pe lângă tine! Alege Doza aparat, bticino 504E acum și transformă modul în care experimentezi siguranța și organizarea în locuința ta!

Specificatii

Doza aparat, bticino 504E - 4 module- montaj sub tencuiala
Specificatii
Dimensiune 132 x 74 x 52mm
Indice de Protectie A IP20
Material plastic ignifug
Montaj Incastrat (sub tencuiala)
Nr. module 4
Tip produs Doza aparat

Recenzii Doza aparat, bticino 504E - 4 module- montaj sub tencuiala

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Doza aparat, bticino 504E - 4 module- montaj sub tencuiala

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha