Menu
Your Cart

Doza aparat, bticino 506E - 6 module- montaj sub tencuiala

Descriere Doza aparat, bticino 506E - 6 module- montaj sub tencuiala

Doza aparat din plastic bticino, cu 6 module avand 108x118x51.5 mm .

Descoperă inovația și funcționalitatea maxima cu Doza aparat Bticino 506E, concepută pentru a aduce performanță la un alt nivel. Cu 6 module și montaj sub tencuială, această doză este partenerul ideal pentru proiectele tale de electricitate.

Beneficiază de simplitate în instalare datorită designului ingenios, adaptat pentru montajul sub tencuială, oferind un aspect elegant și integrat. Cu Bticino 506E, experiența ta de instalare devine mai rapidă și mai eficientă, economisindu-ți timp prețios.

Fii în control complet asupra instalației tale electrice, deoarece această doză dispune de 6 module, oferindu-ți spațiu suficient pentru a organiza și gestiona firele într-un mod ordonat. Navighează fără efort prin proiectele tale, știind că fiecare detaliu este la locul potrivit.

Economisește bani pe termen lung cu Doza aparat Bticino 506E. Calitatea sa superioară asigură durabilitate și rezistență, eliminând necesitatea de înlocuiri frecvente. Investește într-un produs de încredere, gândit să reziste testului timpului.

Asigură-ți că proiectul tău primește atenția și recunoașterea pe care o merită. Cu Doza aparat Bticino 506E, nu doar că te ridici la standardele tale, ci le depășești, aducând un plus de valoare și rafinament proiectelor tale electrice.

Alege performanța și fiabilitatea. Optează pentru Doza aparat Bticino 506E astăzi și aduce un plus de eficiență proiectelor tale electrice!

Specificatii

Doza aparat, bticino 506E - 6 module- montaj sub tencuiala
Specificatii
Dimensiune 108 x 118 x 51.5mm
Indice de Protectie A IP20
Material plastic ignifug
Montaj Incastrat (sub tencuiala)
Nr. module 6
Tip produs Doza aparat

Recenzii Doza aparat, bticino 506E - 6 module- montaj sub tencuiala

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Doza aparat, bticino 506E - 6 module- montaj sub tencuiala

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha