Menu
Your Cart

Doza aparat, patrata bticino 502E - 2 module - montaj sub tencuiala

Descriere Doza aparat, patrata bticino 502E - 2 module - montaj sub tencuiala

Cu un design modern și funcționalitate de top, doza aparat Bticino 502E este soluția perfectă pentru integrarea dispozitivelor tale electrice în peretele locuinței tale. Cu o formă patrată și o capacitate de 2 module, această doză este ideală pentru montajul sub tencuială, oferind un aspect aerisit și ordonat.

Beneficiile acestei doze aparat sunt evidente încă de la prima utilizare. Instalarea sub tencuială aduce un plus de estetică, evitând expunerea vizibilă a cablurilor și a componentelor electrice. Cu o capacitate de 2 module, aceasta se potrivește perfect pentru a găzdui diverse dispozitive, oferindu-ți libertatea de a personaliza instalația electrică conform nevoilor tale.

Durabilitatea și calitatea sunt cuvintele de ordine pentru doza aparat Bticino 502E. Fabricată din materiale rezistente, această doză îți asigură o performanță de încredere pe termen lung, reducând necesitatea intervențiilor ulterioare.

Investește în siguranță și eficiență cu doza aparat Bticino 502E - 2 Module - Montaj sub Tencuială! Simplifică-ți viața și transformă instalarea electrică într-o experiență plăcută și estetică.

Alege calitatea și design-ul deosebit al dozei aparat Bticino 502E astăzi! Click pe "Adaugă în Coș" și bucură-te de beneficiile unei instalații electrice perfect integrate!

Specificatii

Doza aparat, patrata bticino 502E - 2 module - montaj sub tencuiala
Specificatii
Dimensiune 70 x 70 x 50mm
Indice de Protectie A IP20
Material plastic ignifug
Montaj Incastrat (sub tencuiala)
Nr. module 2
Tip produs Doza aparat

Recenzii Doza aparat, patrata bticino 502E - 2 module - montaj sub tencuiala

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Doza aparat, patrata bticino 502E - 2 module - montaj sub tencuiala

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha