Menu
Your Cart

Doza Legatura Montaj Aparent 190X140X70

Doza Legatura Montaj Aparent 190X140X70
in curs de aprovizionare

Descriere Doza Legatura Montaj Aparent 190X140X70

Descoperă Doza Etanșă pentru Derivație, cu Montaj Aparent, Fabricată din Plastic Ignifug - Protecție și Fiabilitate într-un Design Solid!

Această doză etanșă pentru derivație este soluția ideală pentru conexiunile electrice din instalațiile aflate sub tencuială. Fabricată din plastic ignifug, asigură o protecție adecvată împotriva propagării flăcării și respectă indicele de protecție IP55.

Cu dimensiunile sale generoase de 190 x 140 x 70 mm, această doză este perfectă pentru proiectele care necesită spațiu suplimentar pentru conexiuni multiple. Capacul simplu și pereții prevăzuți cu presetupe fac instalarea și utilizarea acestei doze foarte ușoare.

Doza se montează la adâncime standard, fiind potrivită pentru diverse aplicații. Indiferent dacă este utilizată în instalații casnice sau industriale, această doză etanșă asigură un mediu sigur și fiabil pentru circuitelor electrice.

Asigură-te că ai instrumentul potrivit pentru a gestiona conexiunile electrice în proiectele tale. Comandă acum Doza Etanșă pentru Derivație și beneficiază de protecție și fiabilitate într-un design solid și robust. Alege calitatea și performanța pentru instalația ta electrică!Specificatii

Doza Legatura Montaj Aparent 190X140X70
Ambalaj
EAN -
Nr. Bucati pe Cutie 25
Specificatii
Dimensiune 190 x 140 x 70mm
Indice de Protectie IP55
Montaj Aparent (pe tencuiala)
Tip produs Doza legatura

Recenzii Doza Legatura Montaj Aparent 190X140X70

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Doza Legatura Montaj Aparent 190X140X70

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha