Menu
Your Cart

Doza aparat, bticino PB506 - 6 posturi - montaj rigips

Descriere Doza aparat, bticino PB506 - 6 posturi - montaj rigips

Descoperă versatilitatea și eleganța într-un singur loc cu Doza aparat bticino PB506, perfectă pentru instalările tale în montaj rigips. Cu 6 posturi disponibile, această doză aparat este partenerul ideal pentru a-ți transforma spațiul într-un mediu conectat și funcțional.

Beneficiază de o instalare rapidă și ușoară, adaptată perfect pentru nevoile tale. Designul ergonomic și construcția de calitate îți asigură că fiecare aparat se integrează perfect în doza sa, oferind un aspect compact și curat.

Cu bticino PB506, te bucuri de avantajul unei conectivități eficiente, fără compromisuri. Oferind spațiu pentru 6 posturi, această doză aparat îți permite să gestionezi cu ușurință instalațiile tale, eliminând haosul de cabluri și conferind un aspect ordonat.

Fii la curent cu tehnologia modernă și asigură-ți că fiecare aparat din casa ta este conectat în mod inteligent și elegant. Bticino PB506 este alegerea perfectă pentru a aduce un plus de funcționalitate și stil oricărui spațiu.

Nu lăsa detaliile să îți pună piedici. Cu doza aparat bticino PB506, montajul în rigips devine o experiență plăcută și eficientă. Simplifică-ți viața și adaugă un plus de valoare locuinței tale cu această soluție inovatoare.

Transformă-ți spațiul cu doza aparat bticino PB506 - alege calitatea și designul inteligent pentru o experiență conectată și armonioasă. Comandă acum și adu inovația în casa ta!

Specificatii

Doza aparat, bticino PB506 - 6 posturi - montaj rigips
Specificatii
Material plastic ignifug
Montaj Rigips
Nr. module 6
Tip produs Doza aparat

Recenzii Doza aparat, bticino PB506 - 6 posturi - montaj rigips

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Doza aparat, bticino PB506 - 6 posturi - montaj rigips

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha