Menu
Your Cart

Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR

Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR
Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR
-15 % In stoc
Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR
Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR

Descriere Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR

Lustra led dimabilă STEA 62W cu 3 brațe și 3 culori + IR este o piesă impresionantă de iluminat, care aduce o combinație perfectă între funcționalitate și eleganță în orice încăpere. Cu un design modern și tehnologie avansată, această lustră LED își va completa cu grație orice decor interior.

Cu o putere de 62W, această lustră este capabilă să ofere o lumină puternică și uniformă, asigurând o iluminare excelentă în întreaga cameră. Cele 3 brate ale lustrului pot fi ajustate individual, permițându-vă să direcționați lumina exact acolo unde este necesară.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei lămpi este funcția de dimare. Cu ajutorul unei telecomenzi incluse, puteți ajusta nivelul de luminozitate în funcție de preferințele dvs. sau de nevoile momentului. De la o lumină puternică și strălucitoare până la o atmosferă intimă și relaxantă, această lustră LED se adaptează cu ușurință oricărui scenariu.

De asemenea, lustra STEA 62W vine și cu o caracteristică încântătoare de schimbare a culorii. Puteți selecta între 3 culori diferite - alb cald, alb neutru și alb rece - pentru a crea o atmosferă potrivită pentru orice moment sau stare de spirit. Această funcție este ideală atât pentru iluminatul zilnic, cât și pentru evenimente speciale.

Cu ajutorul funcției de control IR (infraroșu), puteți controla ușor și comod lustra de la distanță, fără a fi nevoie să vă ridicați de pe locul în care vă aflați. Acest lucru vă oferă un nivel suplimentar de confort și comoditate în utilizarea acestei lămpi moderne.

Lustra led dimabilă STEA 62W cu 3 brațe și 3 culori + IR este soluția perfectă pentru iluminatul interior sofisticat și eficient energetic. Cu designul său atractiv și tehnologia avansată, acest produs va deveni cu siguranță punctul central al încăperii dvs., oferind o experiență de iluminare remarcabilă și plăcută.Specificatii

Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR
Alimentare
Tensiune intrare (V) 180-265V
Caracteristici Optice
CRI (RA) 70
Culoare lumina cald/neutru/rece
Kelvin 3000k/4000/6000k
Lumeni 80lm/W
Specificatii
Consum(W) 62W
Indice de Protectie IP20
Material metal+plastic

Recenzii Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Lustra led dimatbila STEA 62W cu 3 brate 3 CULORI+IR

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha