Menu
Your Cart

Lustre LED

Lustre LED: Iluminarea perfectă pentru orice spațiu

Lustrele LED sunt o alegere excelentă pentru orice spațiu din casă, oferind iluminare eficientă și elegantă. Acestea sunt fabricate cu diode electroluminiscente, care emit lumină atunci când sunt alimentate cu curent electric.

Beneficii:

 • Eficiență energetică: Lustrele LED sunt mult mai eficiente din punct de vedere energetic decât alte tipuri de lustre, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani la facturile de energie.
 • Durată de viață lungă: Lustrele LED au o durată de viață mult mai lungă decât alte tipuri de lustre, ceea ce înseamnă că nu va trebui să le înlocuiți la fel de des.
 • Varietate de stiluri și modele: Gama de lustre LED de la Instalmen include o varietate de stiluri și modele pentru a se potrivi oricărui spațiu. Avem lustre LED pentru living, dormitor, bucătărie și multe altele.
 • Culori și temperaturi ale luminii personalizabile: Lustrele LED de la Instalmen sunt disponibile într-o varietate de culori și temperaturi ale luminii, astfel încât să puteți găsi cea care se potrivește perfect decorului dvs.

Recomandări:

 • Alegerea lustrei potrivite: Atunci când alegeți o lustra LED, luați în considerare următoarele:
  • Tipul de spațiu: Lustrele LED sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele pentru a se potrivi oricărui spațiu.
  • Dimensiunea spațiului: Alegeți o lustra cu dimensiunea potrivită pentru spațiul dvs.
  • Nivelul de luminozitate: Luați în considerare nivelul de luminozitate de care aveți nevoie pentru spațiul dvs.
  • Culoarea și temperatura luminii: Alegeți o lustra cu culoarea și temperatura luminii care se potrivește decorului dvs.

Lustrele LED sunt o alegere excelentă pentru orice spațiu din casă, oferind iluminare eficientă și elegantă. Cu o gamă largă de stiluri și modele din care să alegeți, puteți găsi cu siguranță lustra perfectă pentru casa dvs.

Lustra led Dimabila 90W Cu 4 Brate 3 Culori+Ir 400 X 80Mm Lustra led Dimabila 90W Cu 4 Brate 3 Culori+Ir 400 X 80Mm
-15 % in curs de aprovizionare
Lustra Led Living 160w/8000lm cu Telecomanda 300+400+500mm Lustra Led Living 160w/8000lm cu Telecomanda 300+400+500mm
-15 % in curs de aprovizionare
Lustra Led Living115w/6800lm cu Telecomanda 200+300+500mm Lustra Led Living115w/6800lm cu Telecomanda 200+300+500mm
-15 % in curs de aprovizionare
Afişare 1 - 48 din 145 (4 pagini)