Menu
Your Cart

Tablou electric Gewiss GW40047, 24 module - montaj aplicat

Tablou electric Gewiss GW40047, 24 module - montaj aplicat
La comanda
Tablou electric Gewiss GW40047, 24 module - montaj aplicat
129,43 Lei
Tax 108,77 Lei
  • Produsul este: La comanda
  • Cod produs: GW40047

Pretul produselor "La Comanda" este informativ! Dupa plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru oferta finala si termen de livrare!

🔘 Pret livrare oriunde 15 lei.

Descriere Tablou electric Gewiss GW40047, 24 module - montaj aplicat

Descoperiți noua eră a siguranței și eficienței cu Tabloul Electric Gewiss GW40047, un produs revoluționar ce transformă gestionarea electricității într-o experiență simplă și sigură. Acest tablou, cu 24 de module și montaj aplicat, este soluția ideală pentru a vă asigura că instalația electrică a casei sau biroului dumneavoastră este mereu protejată și funcționează optim.

Construit cu un design modern și o structură robustă, Tabloul Electric Gewiss GW40047 se integrează perfect în orice ambient. Ușor de instalat, acesta oferă un control eficient asupra circuitelor electrice, protejându-vă împotriva supratensiunilor și a altor riscuri electrice. Având 24 de module, vă oferă flexibilitatea necesară pentru a adapta sistemul electric la nevoile specifice ale locuinței sau afacerii dumneavoastră.

Fiind un produs Gewiss, un brand recunoscut pentru inovație și calitate, Tabloul Electric GW40047 asigură nu numai protecție, dar și o durabilitate îndelungată. Este ideal pentru cei care caută o soluție fiabilă și de încredere pentru gestionarea instalațiilor electrice. În plus, acest tablou este proiectat să fie ușor de utilizat, cu un panou de acces simplu și intuitiv, permițându-vă să faceți modificări sau să verificați starea sistemului fără efort.

Alegeți Tabloul Electric Gewiss GW40047 pentru o viață mai sigură și mai confortabilă. Nu mai așteptați și aduceți siguranța și eficiența în casa sau biroul dumneavoastră! Comandați acum și fiți un pas înainte în gestionarea inteligentă a energiei.

Specificatii

Tablou electric Gewiss GW40047, 24 module - montaj aplicat
Specificatii
Culoare alb
Material plastic ignifug
Montaj Tablou Aplicat
Nr. module 24
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou electric Gewiss GW40047, 24 module - montaj aplicat

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou electric Gewiss GW40047, 24 module - montaj aplicat

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.