Menu
Your Cart

Tablou electric Gewiss GW40604, 8 module - montaj incastrat

Tablou electric Gewiss GW40604, 8 module - montaj incastrat
La comanda
Tablou electric Gewiss GW40604, 8 module - montaj incastrat
45,84 Lei
Tax 38,52 Lei
  • Produsul este: La comanda
  • Cod produs: GW40604

Pretul produselor "La Comanda" este informativ! Dupa plasarea comenzii un operator vă va contacta pentru oferta finala si termen de livrare!

🔘 Pret livrare oriunde 15 lei.

Descriere Tablou electric Gewiss GW40604, 8 module - montaj incastrat

Descoperiți Tabloul Electric Gewiss GW40604, soluția perfectă pentru siguranța și eficiența instalațiilor electrice în locuința sau biroul dumneavoastră. Cu un design modern și compact, acest tablou de 8 module se integrează armonios în orice spațiu, oferind un acces facil și sigur la circuitele electrice.

Tabloul Gewiss GW40604 este conceput pentru montaj incastrat, fiind o alegere ideală pentru cei care doresc o soluție discretă și elegantă. Instalarea sa simplificată nu necesită eforturi suplimentare, permițându-vă să vă bucurați de beneficiile sale imediat.

Unul dintre avantajele majore ale acestui tablou electric este capacitatea sa de a proteja eficient circuitele electrice. Prin utilizarea sa, riscul de scurtcircuit sau suprasarcină este semnificativ redus, asigurând astfel siguranța locuinței sau spațiului de lucru. Această protecție este esențială nu doar pentru siguranța dumneavoastră, dar și pentru prelungirea duratei de viață a aparatelor electrice.

Flexibilitatea acestui tablou electric vă permite să gestionați și să organizați circuitele electrice într-un mod eficient, facilitând accesul și intervențiile rapide în caz de nevoie. Designul său intuitiv vă ajută să identificați și să rezolvați rapid orice problemă electrică, economisind timp și reducând deranjul.

Pe lângă aceste caracteristici tehnice superioare, Tabloul Gewiss GW40604 are un aspect estetic plăcut, completând designul interior al spațiului dumneavoastră. Nu trebuie să faceți compromisuri între funcționalitate și stil - acest tablou electric vă oferă ambele.

Transformați modul în care vă gestionați instalațiile electrice cu Tabloul Electric Gewiss GW40604. Nu ratați ocazia de a aduce siguranță, eficiență și eleganță în casa sau biroul dumneavoastră. Comandați acum și beneficiați de avantajele unui sistem electric de top!

Specificatii

Tablou electric Gewiss GW40604, 8 module - montaj incastrat
Specificatii
Culoare alb
Material plastic ignifug
Montaj Tablou Incastrat
Nr. module 8
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou electric Gewiss GW40604, 8 module - montaj incastrat

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou electric Gewiss GW40604, 8 module - montaj incastrat

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.