Menu
Your Cart

Tablou electric Gewiss GW40605, 12 module - montaj incastrat

Descriere Tablou electric Gewiss GW40605, 12 module - montaj incastrat

Descoperiți tabloul electric Gewiss GW40605, o soluție modernă și eficientă pentru gestionarea instalațiilor electrice ale casei dumneavoastră. Cu un design elegant, acest tablou electric de 12 module, destinat montajului incastrat, se integrează perfect în orice decor interior, oferind în același timp un acces ușor și sigur la circuitele electrice.

Fiind realizat din materiale de înaltă calitate, tabloul Gewiss GW40605 asigură durabilitate și fiabilitate pe termen lung. Dimensiunile sale compacte permit o instalare ușoară, chiar și în spații restrânse, făcându-l ideal pentru locuințe moderne, birouri sau spații comerciale.

Avantajul principal al acestui tablou electric este protecția oferită împotriva supratensiunilor și scurtcircuitelor, garantând astfel siguranța locuinței dumneavoastră și a celor dragi. De asemenea, Gewiss GW40605 contribuie la eficientizarea consumului de energie, ajutându-vă să economisiți costuri și să contribuiți la un mediu mai sănătos.

Cu Gewiss GW40605, beneficiați de o gestionare optimă a energiei, permițându-vă să controlați cu ușurință diferite circuite și să detectați rapid orice problemă. Instalarea acestui tablou electric vă oferă liniștea sufletească, știind că locuința dumneavoastră este protejată și că sistemul electric funcționează la parametri optimi.

Nu ratați ocazia de a moderniza sistemul electric al locuinței sau biroului dumneavoastră cu tabloul electric Gewiss GW40605. Alegeți calitatea și siguranța pentru un confort sporit și o eficiență energetică îmbunătățită. Comandați acum și faceți un pas important către un viitor mai sigur și mai sustenabil!

Specificatii

Tablou electric Gewiss GW40605, 12 module - montaj incastrat
Specificatii
Culoare alb
Material plastic ignifug
Montaj Tablou Incastrat
Nr. module 12
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou electric Gewiss GW40605, 12 module - montaj incastrat

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou electric Gewiss GW40605, 12 module - montaj incastrat

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha