Menu
Your Cart

Tablou electric Gewiss GW40606BS, 24 module - montaj incastrat

Descriere Tablou electric Gewiss GW40606BS, 24 module - montaj incastrat

Descoperiți tabloul electric Gewiss GW40606BS, o soluție de înaltă calitate pentru gestionarea eficientă a energiei în casa dumneavoastră. Conceput pentru a se integra perfect în orice ambient, acest tablou de 24 de module se montează încastrat, oferind o prezență discretă și elegantă.

Cu un design modern și minimalist, tabloul electric Gewiss GW40606BS este nu doar un echipament funcțional, ci și un element estetic care completează interiorul locuinței. Realizat din materiale de cea mai bună calitate, acest tablou garantează siguranță și durabilitate în timp, protejând eficient instalațiile electrice.

Fiecare componentă a fost gândită pentru a oferi maximum de eficiență și ușurință în utilizare. Datorită celor 24 de module, tabloul electric Gewiss GW40606BS permite o organizare excelentă a circuitelor, asigurând o distribuție optimă a energiei. Acest lucru nu doar că sporește funcționalitatea sistemului electric, dar ajută și la reducerea costurilor energetice.

Un alt avantaj major al acestui tablou electric este instalarea simplă și rapidă. Designul inteligent permite o montare încastrată fără efort, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie de modificări majore în structura locuinței. Astfel, veți putea beneficia de un sistem electric de înaltă performanță, fără a afecta estetica spațiului.

Tabloul electric Gewiss GW40606BS este soluția ideală pentru cei care caută un echilibru între funcționalitate, siguranță și design. Nu ratați ocazia de a aduce în casa dumneavoastră acest element esențial, care vă va asigura o gestionare eficientă și sigură a energiei. Comandați acum și faceți primul pas spre un cămin mai sigur și mai eficient din punct de vedere energetic!

Specificatii

Tablou electric Gewiss GW40606BS, 24 module - montaj incastrat
Specificatii
Culoare alb
Material plastic ignifug
Montaj Tablou Incastrat
Nr. module 24
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou electric Gewiss GW40606BS, 24 module - montaj incastrat

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou electric Gewiss GW40606BS, 24 module - montaj incastrat

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha