Menu
Your Cart

Tub Led T8 18W Pentru Patiserie

Tub Led T8 18W Pentru Patiserie
76,62 Lei
Fără TVA: 64,39 Lei
  • Stoc: În Stoc
  • Cod produs: SPN6710B
Admiratori: 2264
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 15
Plata in siguranta
Plateste 100% in siguranta cu cardul tau sau ramburs
Cumparaturi sigure
Ai 14 zile la dispozitie sa returnezi produsele
Consultanta gratis - 0729801800
Construiesti sau renovezi? Cere o oferta personalizata de la echipa InstalMen!
Toate comenzile mai mari de 200 lei au transport GRATUIT
Comenzi mai mici de 200 lei - pret transport 20 lei

Specificatii

Alimentare
Tensiune intrare (V)220V
Ambalaj
EAN5949054912905
Nr. Bucati pe Cutie25 buc
Specificatii
Clasa EnergeticaA+
Consum(W)18W
Dimensiune1198mm
Domeniu de utilizarePentru Carmangerie
DulieG13
Durata Medie De Viata50.000 Ore
Echivalenta consum bec traditional18W=36W
Tip produsTub LED

Tuburile cu LED inlocuiesc cu succes tuburile de neon fluorescente. Noua tehnologie cu LED aduce avantaje precum start rapid, nu palpaie, fara starter sau balast si cu o economisire a energiei de pana la 50% fata de tuburile de neon fluorescente.

Ofera o luminozitate stabila, fara vibratii si cu o durata lunga de functionare de pana la 50.000h. Nu contin material poluant, nu emit radiatii UV sau IR si nu atrag insectele. Tuburile cu LED sunt solutia ideala pentru iluminatul clasic si cel operational: cladiri publice, spitale, scoli, hoteluri, centre comerciale, fabrici, reprezentante, etc.

Sursele de iluminat din aceasta categorie sunt prefere in industria alimentara pentru ca au un consum scazut, genereaza putina caldura si sunt ecologice.

In cazul alimentelor asezate sub actiunea luminii puternice (incandescenta sau fluorescenta), pot aparea modificari ale pigmentilor si substantelor chimice, mai ales daca sunt ambalate in folii de plastic transparente. Astfel oxidarea unor substante din componenta acestora duce la aspectul decolorat si putin atractiv sau chiar la un miros neplacut.

Conform recomandarilor din domeniu, produsele din carne si unele tipuri de peste isi amplifica caracteristicile organoleptice daca sunt utilizate surse de lumina calda (2500K-2700K), in timp ce pentru fructe, legume, produse de cofetarie si patiserie si paine, este recomandata o lumina neutra (3000K-4200K).


Instructiuni de folosire PDF