Menu
Your Cart

Despre InstalMen

Instalmen.ro este un magazin online cu o gama larga de produse electrice.


Instalmen este una din companiile de renume de pe piata instalatiilor si echipamentelor electrice din Romania, cu o experienta solida in domeniu.

Compania este deopotriva importator si distribuitor multibrand, fiind certificata ISO si IQ NET, si poate asigura capacitati de livrare extrem de mari, intr-un timp scurt, datorita stocurilor alimentate permanent cu mii de produse, precum si datorita flotei proprii de autovehicule.

Instalmen  deruleaza parteneriate pe termen lung cu lanturi de retail, sute de magazine de profil, firme de constructii si electricieni, fiind recunoscuta pentru gama variata si calitatea produselor sale.

Produsele pe care le comercializeaza compania variaza de la cabluri si conductori, tablouri si sigurante si pana la becuri si instalatii de iluminat, echipamente si alte produse electrice utilizate in constructii si la amenajarea locuintelor.


Instalmen include game de aparataj, corpuri si surse de iluminat pentru diferite segmente de piata, precum: consumatori domestici, cladiri de birouri, sali de conferinta, fabrici si alte cladiri care necesita produse electrice si de iluminat , institutii din domeniul securitatii si arhitecti care dezvolta proiecte.
Cu o echipa de peste 50 angajati, dintre care aproape jumatate din acestia lucreaza in vanzari, Instalmen este o companie in plina ascensiune, cu un portofoliu de clienti si parteneri in continua dezvoltare, care isi propune sa seteze noi standarde de performanta pe piata de electrice din Romania.

Printre avantajele competitive ale companiei se numara raportul excelent calitate-pret al produselor comercializate, expertiza si experienta pe piata de electrice, precum si capacitatea de a sustine comenzi si proiecte de anvergura, atat din punctul de vedere al stocurilor si al logisticii, cat si din cel al echipei de vanzari, pregatite sa raspunda nevoilor diferentiate ale fiecarui tip de client.


Sc Spin Com-Exim Srl

CUI: RO 5969560

Nr. Registrul Comertului: J40/13546/1994

Adresa: Bucuresti Sectorul 3,Str.Caloian nr.4,Bl.D21A,Sc.A,Et.2,Ap.10
 
Email contact: salut (at) instalmen (.ro)

Program magazin:  

Luni-Vineri 09:00-17:00  / Weekend inchis