Menu
Your Cart

Tablou sigurante 36P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO

Descriere Tablou sigurante 36P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO

Descoperiți noul nostru Tablou de Siguranțe VIKO, soluția ideală pentru siguranța și eleganța locuinței dumneavoastră. Cu un design modern, acest tablou de 36 de module IP40 cu ușă transparentă este perfect pentru montajul îngropat, oferind un aspect curat și ordonat spațiului dumneavoastră.

Fiecare colț al casei tale merită să fie protejat cu cea mai bună tehnologie. Tabloul VIKO nu este doar un element funcțional, ci și un detaliu estetic rafinat. Ușa transparentă vă permite să vizualizați cu ușurință starea siguranțelor, fără a deschide tabloul. Este ideal pentru locuințe moderne, birouri sau spații comerciale, oferind o notă de eleganță și profesionalism.

Protejați-vă casa de riscurile electrice cu acest tablou de siguranțe robust și fiabil. Fabricat din materiale de calitate superioară, acesta garantează o durată de viață lungă și rezistență la factorii externi. Siguranța electrică este vitală, iar acest tablou vă oferă liniștea de care aveți nevoie.

Cu un design intuitiv și ușor de utilizat, montajul îngropat al tabloului VIKO este simplu și nu necesită eforturi mari. Astfel, veți avea mai mult timp să vă bucurați de confortul și siguranța oferită de acest produs.

Pentru cei care caută nu doar funcționalitate, ci și stil, acest tablou de siguranțe este alegerea perfectă. Îmbinând utilul cu plăcutul, va deveni un element cheie în gestionarea eficientă și sigură a energiei electrice în spațiul dumneavoastră.

Acționați acum pentru siguranța și eleganța locuinței dumneavoastră! Adăugați Tabloul de Siguranțe VIKO în coșul dumneavoastră și faceți primul pas către un mediu mai sigur și mai stilat.Specificatii

Tablou sigurante 36P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO
Specificatii
Dimensiune 110 x 446 x 321mm
Montaj Tablou Ingropat (subtencuiala)
Nr. module 36
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou sigurante 36P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou sigurante 36P IP40 usa transparenta - montaj ingropat VIKO

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha