Menu
Your Cart

Tablou sigurante 4P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Descriere Tablou sigurante 4P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Descoperiți noul Tablou de siguranțe VIKO cu 4 poli și IP40, o alegere de top pentru siguranța și eficiența locuinței dvs. Acest produs este mai mult decât un simplu accesoriu tehnic - este o promisiune a siguranței și a eleganței în casa dumneavoastră.

Cu un design modern și o ușă transparentă, tabloul de siguranțe VIKO se integrează perfect în orice decor, oferind în același timp o vizibilitate clară asupra componentelor interne. Montajul aplicat facilitează instalarea rapidă și fără complicatii, economisind timp și efort.

Caracteristica IP40 asigură o protecție eficientă împotriva obiectelor solide mai mari de 1 mm, protejând componentele interne de praf și alte particule. Această proprietate crește durabilitatea produsului și reduce necesitatea întreținerii frecvente.

Tabloul de siguranțe VIKO nu este doar un element funcțional, ci și unul estetic. Designul său elegant și modern adaugă o notă de rafinament oricărui spațiu. Fiind un produs de înaltă calitate, vă asigură că familia și bunurile dumneavoastră sunt protejate în mod fiabil.

Fie că renovați locuința sau construiți un nou spațiu, alegerea unui tablou de siguranțe de înaltă calitate este esențială pentru siguranța și confortul dvs. Tabloul de siguranțe VIKO cu 4 poli și IP40 este soluția ideală pentru a asigura eficiența și protecția necesară oricărei locuințe.

Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți casa cu acest tablou de siguranțe excepțional. Faceți pasul spre un mediu mai sigur și mai elegant - alegeți Tabloul de siguranțe VIKO 4P IP40 cu ușă transparentă. Comandați acum și beneficiați de avantajele unui produs de top!

Specificatii

Tablou sigurante 4P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO
Specificatii
Montaj Tablou Aplicat (aparent)
Nr. module 4
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou sigurante 4P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou sigurante 4P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha