Menu
Your Cart

Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO
in curs de aprovizionare
Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO
25,29 Lei
Tax 21,25 Lei
  • Produsul este: in curs de aprovizionare
  • Cod produs: VL-CS06.A

Descriere Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Descoperiți Tabloul de Siguranțe 6P IP40 cu Ușă Transparentă de la VIKO, soluția ideală pentru siguranța și eficiența electrică a casei dumneavoastră. Conceput cu un design modern și ușor de utilizat, acest tablou de siguranțe este perfect pentru montajul aplicat, integrându-se armonios în orice spațiu.

Protejați-vă locuința cu tabloul de siguranțe VIKO, care asigură o distribuție sigură și eficientă a energiei electrice. Ușa transparentă oferă un avantaj unic - posibilitatea de a verifica starea siguranțelor fără a deschide tabloul, asigurând astfel un plus de siguranță și comoditate. Ușurința în monitorizare vă permite să identificați rapid orice problemă, economisind timp și evitând inconvenientele.

Designul elegant și compact al tabloului VIKO se potrivește perfect în orice decor, adăugând o notă de modernitate. Montajul aplicat este simplu și rapid, neavând nevoie de modificări majore în structura peretelui. De asemenea, gradul de protecție IP40 asigură rezistența la praf și mici impurități, menținând componentele interne în siguranță.

Fie că sunteți un profesionist în domeniul electric sau un amator pasionat de proiecte DIY, tabloul de siguranțe VIKO este alegerea ideală. Cu o capacitate de 6 poziții, oferă flexibilitate și eficiență, adaptându-se nevoilor dumneavoastră.

Pentru o casă mai sigură și o gestionare eficientă a energiei electrice, alegeți Tabloul de Siguranțe 6P IP40 cu Ușă Transparentă de la VIKO. Acționați acum și oferiți locuinței dumneavoastră siguranța și eficiența pe care le merită. Comandați astăzi și bucurați-vă de un produs de înaltă calitate, care va contribui la confortul și siguranța casei dumneavoastră.

Specificatii

Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO
Specificatii
Dimensiune 103 x 190 x 1150mm
Montaj Tablou Aplicat (aparent)
Nr. module 6
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou sigurante 6P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Review-uri (1)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha