Menu
Your Cart

Tablou sigurante 8P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Descriere Tablou sigurante 8P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Descoperiți noul tablou de siguranțe VIKO, un accesoriu esențial pentru orice locuință modernă și sigură. Cu un design elegant și o ușă transparentă, acest tablou de 8 poziții IP40 este perfect pentru montajul aplicat, oferind o soluție eficientă și estetică pentru gestionarea siguranțelor din casa dumneavoastră.

Prin utilizarea acestui tablou VIKO, veți beneficia de o protecție superioară împotriva factorilor externi, datorită clasificării IP40, asigurând astfel o siguranță sporită pentru circuitul electric al locuinței. Ușa transparentă oferă nu doar un aspect plăcut, ci și posibilitatea de a verifica rapid starea siguranțelor, fără a fi necesară deschiderea tabloului.

Acest produs este ideal pentru cei care doresc să îmbine funcționalitatea cu designul. Montajul său simplu și rapid vă permite să economisiți timp prețios, iar dimensiunile compacte asigură o integrare ușoară în orice spațiu. De asemenea, tabloul de siguranțe VIKO este construit pentru a rezista în timp, fiind realizat din materiale de înaltă calitate, ceea ce reprezintă o investiție inteligentă pe termen lung.

Gestionarea eficientă a energiei electrice este vitală în orice gospodărie. Optând pentru tabloul de siguranțe VIKO, veți avea control total asupra siguranței și eficienței sistemului electric. Aceasta nu este doar o alegere practică, ci și una care aduce un plus de eleganță locuinței dumneavoastră.

Acționați acum pentru a asigura siguranța și eficiența locuinței dumneavoastră! Alegeți tabloul de siguranțe VIKO și bucurați-vă de o soluție elegantă și durabilă. Nu ratați ocazia de a îmbunătăți securitatea locuinței dumneavoastră - comandați astăzi!

Specificatii

Tablou sigurante 8P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO
Specificatii
Montaj Tablou Aplicat (aparent)
Nr. module 8
Tip produs Tablouri

Recenzii Tablou sigurante 8P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Tablou sigurante 8P IP40 usa transparenta - montaj aplicat VIKO

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha