Menu
Your Cart

Kit Banda LED RGB cu Telecomanda+WI-FI 60 LED/m 10W/m 12V IP20

Descriere Kit Banda LED RGB cu Telecomanda+WI-FI 60 LED/m 10W/m 12V IP20

Kit Banda LED RGB cu Telecomanda+WI-FI 60 LED/m 10W/m 12V IP20: Lumina și Culorile la Comanda Ta, Oriunde și Oricând

Descoperă Kitul Banda LED RGB cu Telecomanda+WI-FI, soluția supremă de iluminare ce îți oferă controlul absolut asupra ambianței din spațiul tău. Cu o gamă variată de culori și o conectivitate fără egal, acest kit îți permite să personalizezi iluminatul în funcție de starea ta de spirit, eveniment sau orice alt moment special.

Ce îl distinge:

  1. Culori Vibrante: Funcția RGB îți oferă posibilitatea de a alege dintre o multitudine de culori, creând astfel atmosfera perfectă pentru orice ocazie.
  2. Control de la Distanță: Cu telecomanda inclusă și conectivitatea WI-FI, ai posibilitatea de a ajusta setările luminilor direct de pe telefon sau cu ajutorul telecomenzii, fără a fi nevoie să te apropii de banda LED.
  3. Performanță și Durabilitate: Cu o putere de 10W pe metru și 60 de LED-uri, banda oferă o lumină intensă și durabilă, garantând o experiență luminoasă de excepție.
  4. Siguranță și Confort: Cu gradul de protecție IP20, banda este protejată împotriva particulelor solide, fiind ideală pentru utilizare în interior.

Kitul Banda LED RGB cu Telecomanda+WI-FI este alegerea perfectă pentru cei care își doresc o iluminare modernă, adaptabilă și la îndemână. Fie că vrei să creezi o atmosferă festivă, romantică sau să te relaxezi în liniște, acest kit îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a crea momentul perfect.

Dă frâu liber imaginației și creează atmosfera dorită! Comandă acum Kitul Banda LED RGB și descoperă plăcerea de a controla lumina în detaliu, direct din palmă sau de la distanță.


Această unitate LED include sursa de alimentare si este foarte usor de utilizat. Se poate folosi banda auto-adeziv pentru o aplicare sigură și ușoară.

Este accesibil și sigur pentru copii si emana o căldură extrem de scăzută.

Dispune de un semn distinctiv de-a lungul benzii pentru taiere. Este ideală pentru utilizarea în interior sau în exterior.

Nu este submersibil. Foarte potrivit si pentru iluminatul decorativ. Cum ar fi bucătăria, sub dulap, sala de mese, dormitor, grădină, terasă, balcon, petrecere, nuntă etc.

Specificatii

Kit Banda LED RGB cu Telecomanda+WI-FI 60 LED/m 10W/m 12V IP20
Alimentare
Tensiune intrare (V) 12V
Ambalaj
Mod Ambalare Rola 5m
Caracteristici Optice
Culoare lumina RGB
Specificatii
Clasa Energetica A
Dimensiune 9.5mm x 2.5mm
Durata Medie De Viata 15.000 ore
Indice de Protectie IP20
Model cip 5050
Nr. LED 60 LED/m
Putere (W) 10W/m
Tip produs Banda LED

Recenzii Kit Banda LED RGB cu Telecomanda+WI-FI 60 LED/m 10W/m 12V IP20

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Kit Banda LED RGB cu Telecomanda+WI-FI 60 LED/m 10W/m 12V IP20

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha