Menu
Your Cart

Neon flex ROZ 8W/M 6X12MM 2835 12V IP65

Descriere Neon flex ROZ 8W/M 6X12MM 2835 12V IP65

Neon Flex-ul Roz 8W/m 12V este o alegere excelentă pentru a adăuga un efect luminos spectaculos și o notă distinctivă în decorul dumneavoastră. Cu caracteristicile sale optice impresionante și specificațiile tehnice superioare, acest produs vă oferă o soluție eficientă și flexibilă de iluminare.


 • Tensiunea de intrare de 12V face din acest Neon Flex o opțiune ideală pentru sistemele de iluminare cu tensiune redusă. Vă oferă posibilitatea de a-l utiliza în diverse aplicații, cum ar fi iluminarea mobilierului sau a spațiilor restrânse.
 • Culoarea luminii roz adaugă o notă de rafinament și eleganță. Fie că doriți să creați un ambient romantic sau să aduceți o notă de culoare într-un eveniment special, acest Neon Flex va oferi un aspect captivant și atractiv.
 • Cu un flux luminos de 240 de lumeni, acest produs oferă o lumină suficientă pentru a ilumina în mod eficient mediul înconjurător. Lumina strălucitoare și clară va pune în valoare detaliile și va crea o atmosferă plăcută și primitoare.
 • Dimensiunea compactă de 6mm x 12mm face ca acest Neon Flex să fie ușor de instalat și integrat în diverse designuri și spații. Flexibilitatea sa permite adaptarea la forme și suprafețe variate, permițându-vă să vă creați propriile aranjamente personalizate de iluminat.
 • Cu un indice de protecție IP65, acest Neon Flex este rezistent la praf și umezeală. Puteți utiliza acest produs cu încredere atât în interior, cât și în exterior, fără a vă face griji cu privire la deteriorări sau probleme de funcționare.
 • Puterea de 8W/m face ca acest Neon Flex să fie eficient din punct de vedere energetic, oferind în același timp o iluminare adecvată. Veți beneficia de un consum redus de energie fără a compromite calitatea și luminozitatea iluminatului.

Neon Flex-ul Roz 8W/m 12V reprezintă o soluție excelentă pentru iluminarea creativă și atmosferică a diferitelor spații.


Această unitate nu vine cu sursă de alimentare, va trebui să o cumpărați separat. 

Pretul este pe ML,iar debitarea se face  din m  in m.


Specificatii

Neon flex ROZ 8W/M 6X12MM 2835 12V IP65
Alimentare
Tensiune intrare (V) 12V
Caracteristici Optice
Culoare lumina Roz
Lumeni 240Lm
Specificatii
Dimensiune 6mm x 12mm
Indice de Protectie IP65
Putere (W) 8W/m
Tip produs Neon Flex

Recenzii Neon flex ROZ 8W/M 6X12MM 2835 12V IP65

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Review Neon flex ROZ 8W/M 6X12MM 2835 12V IP65

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Etichete: neon, flex, alb, cald, 9x15mm, dl66761

Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha