Menu
Your Cart

Pendul LED Astra Red 10w

Descriere Pendul LED Astra Red 10w

Pendul LED Astra Red 10W este o soluție modernă și elegantă pentru iluminatul interior. Cu un design atrăgător și tehnologie LED avansată, acest pendul oferă un iluminat puternic și uniform, creând o atmosferă plăcută în orice încăpere.

Cu o putere de 10W, pendulul LED Astra Red produce o lumină puternică și luminoasă, perfectă pentru a lumina zonele de lucru sau pentru a aduce un accent vizual în orice spațiu. Lumina roșie emisă de acest pendul are un efect relaxant și calmant, fiind ideală pentru spații de relaxare, precum livinguri, dormitoare sau săli de masaj.

O caracteristică remarcabilă a acestui pendul este eficiența energetică ridicată. Tehnologia LED permite reducerea consumului de energie, astfel încât acesta oferă o iluminare puternică cu un consum redus de electricitate, ceea ce duce la economii semnificative pe termen lung.

Pendulul LED Astra Red 10W este ușor de instalat și poate fi montat într-o varietate de încăperi, inclusiv bucătării, holuri sau spații comerciale. Construcția sa solidă și durabilă asigură o funcționare de încredere pe termen lung, fără a necesita întreținere frecventă.

Designul pendulului LED Astra Red este minimalist și elegant, adăugând un aspect modern și sofisticat în orice decor interior. Carcasa metalică finisată în culoarea roșie adaugă un element de stil și un accent vizual atrăgător în încăpere.

În concluzie, pendulul LED Astra Red 10W este o alegere excelentă pentru oricine caută un iluminat eficient și estetic în interior. Cu lumină roșie relaxantă, eficiență energetică ridicată și design atrăgător, acest pendul aduce un plus de confort și stil în orice spațiu.

Specificatii

Pendul LED Astra Red 10w
Alimentare
Factor de putere >0.5
Tensiune intrare (V) 220-240V
Caracteristici Optice
CRI (RA) >RA80
Culoare lumina Lumina rece
Specificatii
Clasa Energetica A -> A++
Consum(W) 10W
Culoare ROSU
Dimensiune 1000 x 125mm
Durata Medie De Viata 30.000h
Echivalenta consum bec traditional 80W
Material Aluminiu
Protectie IP20
Specificatii bec
Kelvin 6400k
Lumeni 507lm

Recenzii Pendul LED Astra Red 10w

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Pendul LED Astra Red 10w

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Etichete: pendul, led, lustra, 10w

Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha