Menu
Your Cart

Pendul LED Astra White 15w

Descriere Pendul LED Astra White 15w

Pendulul LED Astra White 15w este o opțiune elegantă și modernă pentru iluminatul interior. Cu un design atrăgător și tehnologie avansată, acest pendul adaugă o notă de rafinament oricărui spațiu.

Caracteristicile principale ale pendulului LED Astra White 15w includ o putere de 15 wați, care oferă o lumină strălucitoare și clară. LED-urile utilizate în acest produs sunt de înaltă calitate, asigurând o durată de viață îndelungată și consum redus de energie. Aceasta face ca pendulul să fie atât eficient din punct de vedere energetic, cât și ecologic.

Lumina emisă de pendulul LED Astra White 15w este o lumină albă caldă, perfectă pentru a crea o atmosferă primitoare și relaxantă în orice încăpere. Cu o temperatură de culoare optimă, acest pendul oferă iluminatul ideal pentru spații precum living-uri, dormitoare sau zone de luat masa.

Un alt aspect remarcabil al pendulului LED Astra White 15w este că poate fi reglat în înălțime, permițându-vă să vă ajustați iluminatul în funcție de nevoile dvs. și de designul interior al camerei. Cu o instalare simplă și un sistem de suspendare ajustabil, acest pendul poate fi adaptat cu ușurință la orice înălțime dorită.

Fabricat din materiale de calitate superioară, pendulul LED Astra White 15w este rezistent și durabil. Designul său elegant și contemporan îl face potrivit pentru o varietate de stiluri de decor și îl transformă într-un element de atracție în orice cameră.

Pendulul LED Astra White 15w reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un iluminat modern și eficient în casa lor. Cu un design atractiv, lumină caldă și posibilitatea de ajustare a înălțimii, acest pendul este o soluție versatilă și practică pentru orice spațiu interior.

Specificatii

Pendul LED Astra White 15w
Alimentare
Factor de putere >0.5
Tensiune intrare (V) 220-240V
Caracteristici Optice
CRI (RA) >RA80
Culoare lumina Lumina rece
Specificatii
Clasa Energetica A -> A++
Consum(W) 15W
Culoare ALB
Dimensiune 860 x 145mm
Durata Medie De Viata 30.000h
Echivalenta consum bec traditional 120W
Material Aluminiu
Protectie IP20
Specificatii bec
Kelvin 6400k
Lumeni 857lm

Recenzii Pendul LED Astra White 15w

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Pendul LED Astra White 15w

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Etichete: pendul, led, lustra, 10w

Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha