Menu
Your Cart

Pendul LED Concept Chrome 41W

Descriere Pendul LED Concept Chrome 41W

Pendul LED Concept Chrome 41W este o piesă de iluminat modernă și elegantă, perfectă pentru a aduce un strop de rafinament și luminozitate în orice spațiu. Acest pendul reprezintă un concept inovator în designul iluminatului, combinând aspectul sofisticat al cromului cu tehnologia avansată a iluminatului LED.

Cu o putere de 41 de wați, acest pendul oferă o iluminare luminoasă și uniformă, perfectă pentru iluminatul general sau pentru accentuarea anumitor zone dintr-o încăpere. Lumina LED emisă este de înaltă calitate, având o temperatură de culoare de 4000K, ceea ce creează o atmosferă plăcută și confortabilă în orice spațiu.

Concept Chrome are o construcție solidă și durabilă, cu un corp din metal cromat și un design minimalist, care se integrează perfect în diverse stiluri de decor. Pendulul este suspendat de un cablu ajustabil în lungime, permițându-vă să-l adaptați înălțimii potrivite pentru a se potrivi cu înălțimea tavanului sau cu necesitățile dvs. specifice.

Un alt aspect remarcabil al acestui pendul este funcția de reglare a intensității luminii. Puteți ajusta luminozitatea în funcție de preferințele dvs. și de nevoile de iluminare ale spațiului în care este amplasat. Această caracteristică vă permite să creați o atmosferă caldă și primitoare într-un living, sau să aveți o iluminare mai puternică și concentrată într-un birou sau într-o zonă de lucru.

Cu Pendul LED Concept Chrome 41W, veți beneficia de economii semnificative la facturile de energie electrică. Tehnologia LED este eficientă energetic și are o durată de viață lungă, reducând în mod semnificativ costurile de întreținere și înlocuire a becurilor.

Pentru a concluziona, Pendul LED Concept Chrome 41W este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un element de design modern și luminozitate în locuințele sau în spațiile de birouri. Cu un aspect elegant și funcții avansate, acest pendul reprezintă combinația perfectă între estetică și eficiență energetică.

Specificatii

Pendul LED Concept Chrome 41W
Alimentare
Factor de putere >0.5
Tensiune intrare (V) 220-240V
Caracteristici Optice
CRI (RA) >RA80
Culoare lumina Lumina neutra
Specificatii
Clasa Energetica A -> A++
Consum(W) 41W
Culoare CHROME
Dimensiune 1200 x 648mm
Durata Medie De Viata 30.000h
Echivalenta consum bec traditional 328W
Material Aluminiu
Protectie IP20
Specificatii bec
Kelvin 4000k
Lumeni 1500lm

Recenzii Pendul LED Concept Chrome 41W

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Pendul LED Concept Chrome 41W

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Etichete: pendul, led, lustra, 41w

Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha